3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Un film care prezintă traseul Via Transilvanica, proiectat în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii

Poteca dedicată drumețiilor care străbate țara și se întinde pe mai bine de 1.000 de kilometri a fost prezentată americanilor, sub forma unui film. Caravana a fost susținută de oamenii de oamenii de afaceri și a ajuns în San Francisco, Los Angeles, Chicago, Washington DC, Boston sau New York.

Cele mai importante orașe americane au făcut cunoștință cu Via Transilvanica, poteca ce străbate România și se întinde pe mai bine de 1.000 de kilometri, prin intermediul unui film.

Potrivit Tășuleasa Social, proiectul a fost susținut de oamenii de afaceri din SUA și s-a derulat în luna mai și începutul lunii iunie. Filmul „Oamenii drumului : Terra Banatica” a fost produs de Tășuleasa Social și Mircea Gherase.

Printre cei care au sprijinit proiectul se numără consulul onorific, George Roth. La proiecția din Los Angeles a fost prezent și Cosmin Dumitrescu, consulul general al României la Los Angeles.

Filmul a putut fi urmărit și în San Francisco, Chicago, Washington DC, Boston sau New York. Via Transilvanica are 1.400 de kilometri și străbate 600 de comunități locale.

Foto: Via Transilvanica Facebook

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...