14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Un film care prezintă traseul Via Transilvanica, proiectat în cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii

Poteca dedicată drumețiilor care străbate țara și se întinde pe mai bine de 1.000 de kilometri a fost prezentată americanilor, sub forma unui film. Caravana a fost susținută de oamenii de oamenii de afaceri și a ajuns în San Francisco, Los Angeles, Chicago, Washington DC, Boston sau New York.

Cele mai importante orașe americane au făcut cunoștință cu Via Transilvanica, poteca ce străbate România și se întinde pe mai bine de 1.000 de kilometri, prin intermediul unui film.

Potrivit Tășuleasa Social, proiectul a fost susținut de oamenii de afaceri din SUA și s-a derulat în luna mai și începutul lunii iunie. Filmul „Oamenii drumului : Terra Banatica” a fost produs de Tășuleasa Social și Mircea Gherase.

Printre cei care au sprijinit proiectul se numără consulul onorific, George Roth. La proiecția din Los Angeles a fost prezent și Cosmin Dumitrescu, consulul general al României la Los Angeles.

Filmul a putut fi urmărit și în San Francisco, Chicago, Washington DC, Boston sau New York. Via Transilvanica are 1.400 de kilometri și străbate 600 de comunități locale.

Foto: Via Transilvanica Facebook

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.