4.4 C
Bistrița
miercuri, octombrie 20, 2021

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, donează 1000 de viziere pentru bistrițenii aflați în prima linie în lupta cu Coronavirusul

Parlamentarul bistrițean Ionuț Simionca a anunțat, într-o postare pe Facebook, că va dona 1000 de viziere produse în Bistrița-Năsăud cadrelor medicale și personalului auxiliar de la Spitalul Județean, Spitalul Beclean, Spitalul Năsăud și Serviciul Județean de Ambulanță, polițiștilor și militarilor, precum și poștașilor din județ.

Liderul județean al PMP susține că vizierele sunt produse de două firme locale care s-au reprofilat pentru a-și ajuta comunitatea într-o situație de criză. „Îi felicit pentru inițiativa și le mulțumesc pentru promptitudine prietenilor mei de la Open Consult care îmi vor livra 100 de viziere, precum și celor de la Sepia Print, care îmi vor livra 900 de viziere fără să îmi perceapă costuri de manoperă”, a declarat Simionca.

În același timp, deputatul PMP a felicitat firmele din județul Bistrița-Năsăud care produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. „Am spus de nenumărate ori că firmele mici și mijlocii sunt coloana vertebrală și motorul economiei românești. Iată că IMM-urile sunt și cele care se alătură eforturilor statului în gestionarea acestei cumplite pandemii. În timp ce marile corporații cu capital străin și-au trimis angajații acasă și se preocupă doar de profit, mai multe firme mici din județul nostru s-au reprofilat și produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. Jos pălăria!”, a scris pe Facebook Ionuț Simionca.

La finalul postării sale, Ionuț Simionca i-a îndemnat pe bistrițeni să fie solidari și să dea o mână de ajutor în timp de criză: „Dacă puteți, la rândul vostru, să ajutați, nu ezitați să o faceți! În aceste zile, ajutorul fiecăruia dintre noi contează și poate face diferența în lupta pentru salvarea de vieți omenești”.

Mai multe detalii – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ai nevoie de un utilaj în construcții?! Poți CUMPĂRA/ÎNCHIRIA oricând de la Utilaje Bistrița

Te-ai apuca de construit, de demolat sau de modificat o construcție, dar n-ai cu ce lucra....

Se fac angajări la Geoplast, Salon Claudia, IMP România și Leoni! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Se fac angajări la Geoplast, Restaurant Jacqueline, Supercom, Transmixt și Salon CLAUDIA! Locuri de muncă disponibile sunt și la Restaurant Subway Viișoara, RCS & RDS și Electroplast. Leoni are nevoie de 275 de muncitori cablaje. Oferta completă, mai jos: 

De ce ai nevoie de Magic 5 Bistrița pentru afacerea ta?

Magic 5 Bistrița este ingredientul lipsă ce va ajuta la propulsarea afacerii dumneavoastră către următorul nivel.