16.9 C
Bistrița
luni, august 15, 2022

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, donează 1000 de viziere pentru bistrițenii aflați în prima linie în lupta cu Coronavirusul

Parlamentarul bistrițean Ionuț Simionca a anunțat, într-o postare pe Facebook, că va dona 1000 de viziere produse în Bistrița-Năsăud cadrelor medicale și personalului auxiliar de la Spitalul Județean, Spitalul Beclean, Spitalul Năsăud și Serviciul Județean de Ambulanță, polițiștilor și militarilor, precum și poștașilor din județ.

Liderul județean al PMP susține că vizierele sunt produse de două firme locale care s-au reprofilat pentru a-și ajuta comunitatea într-o situație de criză. „Îi felicit pentru inițiativa și le mulțumesc pentru promptitudine prietenilor mei de la Open Consult care îmi vor livra 100 de viziere, precum și celor de la Sepia Print, care îmi vor livra 900 de viziere fără să îmi perceapă costuri de manoperă”, a declarat Simionca.

În același timp, deputatul PMP a felicitat firmele din județul Bistrița-Năsăud care produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. „Am spus de nenumărate ori că firmele mici și mijlocii sunt coloana vertebrală și motorul economiei românești. Iată că IMM-urile sunt și cele care se alătură eforturilor statului în gestionarea acestei cumplite pandemii. În timp ce marile corporații cu capital străin și-au trimis angajații acasă și se preocupă doar de profit, mai multe firme mici din județul nostru s-au reprofilat și produc echipamente pentru protecția personalului expus riscului de îmbolnăvire cu Coronavirus. Jos pălăria!”, a scris pe Facebook Ionuț Simionca.

La finalul postării sale, Ionuț Simionca i-a îndemnat pe bistrițeni să fie solidari și să dea o mână de ajutor în timp de criză: „Dacă puteți, la rândul vostru, să ajutați, nu ezitați să o faceți! În aceste zile, ajutorul fiecăruia dintre noi contează și poate face diferența în lupta pentru salvarea de vieți omenești”.

Mai multe detalii – AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru Guvernul Ciucă”

Daniel Buda, europarlamentar și vicepreședintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul European: „Irigațiile sunt o prioritate pentru...

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...