-0.4 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Cunoști vârstnici care au nevoie de ajutor? Dă-le de știre tinerilor care Împart Bucurie! Implică-te și tu!

Cunoști persoane în vârstă, bunici sau părinți singuri care au nevoie de ajutor în aceste zile? Ei bine, poți să-i ajuți să treacă mai ușor peste criza generată de coronavirus. Nu trebuie decât să le dai de știre voluntarilor de la „Împarte Bucurie”! De restul se ocupă ei:

În plină pandemie de coronavirus, bunicii noștri trebuie protejați! Este convingerea care i-a îndemnat și pe voluntarii de la Împarte Bucurie să acționeze. Au demarat o campanie care le vin ajutor persoanelor vârstnice.

După cum bine știm, persoanele cu vârsta de peste 65 de ani nu au mai voie să iasă din casă. Totodată, mulți dintre ei nu au apropiați care să le facă cumpărăturile. Dacă cunoști o astfel de persoană – sună la numărul 0743 080 008 sau trimite-ne un mesaj! Preluăm noi această sarcină! Le vom duce bonul fiscal și nu vom percepe nici un comision suplimentar”, au anunțat tinerii de la asociația umanitară.

„Mai trist este faptul că multe persoane vârstnice nu își permit financiar aceste cumpărături. Noi vrem să avem grijă de ei. Împreună putem să le ducem alimentele de bază periodic, pentru a le lua de pe umeri grija zilei de mâine. Ajută și tu!”, ne invită voluntarii.

Cum poți ajuta:

Poți pregăti tu însuți o cutie cu alimente pentru persoanele de peste 65 de ani. „Orice pungă de făină, zahăr, orez sau paste este binevenită! Să nu uităm că bunicii sunt cei care nu ne judecă! Magazinele locale PUNCT ne-au sărit deja în ajutor și au pregătit primele pachete”, au anunțat voluntarii care vor începe în curând și livrările.

Poți, de asemenea, să-i ajuți pe voluntarii de la Împarte Bucurie cu o donație. Iar ei vor face cumpărăturile în locul tău.

Donații se pot face în contul Asociației Impartebucurie.ro RO75BRDE060SV38910340600.

Pentru orice informații suplimentare, puteți suna la numărul de telefon 0743 080 008 sau poți lăsa un mesaj pe pagina lor de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...