18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Deputatul Robert Sighiartău, invitat la zeci de întâlniri cu parlamentarii din Congresul și Senatul american, Pentagonul și Departamentul de Stat

În contextul împlinirii celor 25 de ani de parteneriat strategic între România și SUA, deputatul Robert Sighiartău a făcut parte din delegația României în Statele Unite, participând la o serie de întâlniri cu oficialii americani.

Deputatul Robert Sighiartău a avut parte de zeci de întâlniri cu Departamentul de Stat, Pentagonul, parlamentarii din Congresul și Senatul american și think-thank-uri relevante din politica americană.

Totodată, deputatul Robert Sighiartău a discutat și cu reprezentanți din comunitatea evreiască și, nu în ultimul rând, cu diaspora românilor din SUA.

În toate aceste întâlniri am avut un mesaj comun:

flancul estic al NATO trebuie întărit și mai mult pentru ca cetățenii români și europeni să se bucure de securitate sporită în contextul războiului din Ucraina

rolul României în UE mai accentuat – provider european de energie

programul Visa Waiver – românii nu ar mai trebui să stea la cozi pentru a obține o viză.

Mulțumiri speciale E.S Ambasadorului României Andrei Muraru pentru tot ceea ce face în folosul națiunii noastre. Dumnezeu să binecuvânteze România ! God bless USA !”, a mai transmis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...