17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Un năsăudean a câștigat la LOTO peste 90.000 de lei

Un năsăudean a câștigat peste 90.000 de lei la Loto, la penultima extragere. Ultima a avut loc aseară, însă încă nu se știe dacă cineva a pus mâna pe premiul cel mare, care se apropie de un milion de euro.

Conform Loteriei Române, la tragerea Loto 6/49 de joi, la categoria a II-a, s-a înregistrat un câștig în valoare de peste 94.200 de lei. Biletul câștigător a fost jucat la o agenție din Năsăud, Bistrița-Năsăud.

Aseară s-au făcut noi trageri, însă, încă nu s-a anunțat dacă s-au câștigat marile premii. Reportul la jocul de noroc se apropia de un milion de euro.

Și începutul de 2022 a fost norocos pentru bistrițeni. În prima zi din an, un bilet cumpărat din Prundu Bârgăului i-a adus unui noroc 66.700 de lei.

Tot Năsăudul a dat al doilea câștig ca valoare din istoria jocului Joker și ultima dată când s-a câștigat acest premiu de categoria 1. La tragerea Joker din 27 octombrie 2019, un năsăudean a câștigat peste 3,7 milioane de euro. Norocosul a completat biletul cu două variante simple și a plătit pentru el doar 8,5 lei.

Foto: Antena 3

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Prost sa fii noroc sa ai,așa e zicala,sa câștige și ardelenii ,pt că un ultimii ani doar din Ardeal nu a s-a câștigat,in rest de peste tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...