2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Deputatul Robert Sighiartău: Sângeorz-Băi, un exemplu de succes!

Creșe, grădinițe, școli, parcuri, bază sportivă, promenadă, trotuare, asfalt și multe alte investiții. Exact ca într-un oraș european… Am rămas impresionat de munca depusă de fostul primar Ogâgău”, a remarcat deputatul Robert Sighiartău. Acesta a vizitat astăzi stațiunea Sângeorz-Băi.

Este vorba despre peste 40 de milioane de euro care au fost investiți din fonduri europene în ultimii 5 ani și multe alte proiecte în derulare.

Am rămas impresionat de munca depusă de fostul primar Ogâgău și de actuala echipa condusă de harnicul primar Cătălin Bota.

Le doresc mult succes și cred că în următorii ani Sângeorz-Băi va deveni una dintre cele mai vizitate stațiuni balneoclimaterice”, a mai transmis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...