15.7 C
Bistrița
joi, iunie 13, 2024

VIDEO: De astăzi, în premieră la Cinema Dacia, Top Gun: Maverick

La 36 de ani de la primul Top Gun regizat de Tony Scott – fanii și admiratoarele lui Tom Cruise au motive de bucurie. De astăzi, la Cinema Dacia, pot savura „cotinuarea” celebrului film din 1986.

În premieră, la Cinema Dacia rulează de astăzi Top Gun: Maverick.

Premiera mondială a celui mai așteptat film din 2022 – Top Gun: Maverick – a fost amânată doi ani la rând, din cauza pandemiei. Dar și din cauza faptului că actorul principal, Tom Cruise, a ales să-și facă singur, fără dublură, toate cascadoriile la manșa avioanelor de luptă. 

În plus, pelicula a fost filmată cu o nouă generație de camere, notează cei de la Digi24. Faptul oferă spectatorului exact perspectiva pe care o are un pilot militar.

Jerry Bruckheimer, producătorul filmului subliniază că „este un film-competiție, despre familie, prietenie și sacrificiu. Este o scrisoare de dragoste pentru aviație. Vă vom arăta ce înseamnă să fii un pilot de top…

După mai mult de 30 de ani în armată ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell (Tom Cruise) se întoarce acolo unde a început. Misiunea, însă, este aceea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste. Chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat…

Alte filme cu care vă puteți delecta în week-end, la Cinema Dacia: 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: