13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Deși legea îi oferea protecție, fostul concubin nu s-a oprit din amenințări. Acum e reținut de polițiști

Un bărbat din Milaș va fi prezentat în fața instanței de judecată, azi. Polițiștii cer o măsură preventivă, după ce bărbatul și-a amenințat fosta concubină. Ce s-a întâmplat:

O femeie din Milaș, victimă a violenței în familie, a cerut ordin de protecție împotriva concubinului său.

Ieri însă, bărbatul nu a ținut cont de legi și interdicții, și și-a făcut apariția la barul din localitate. Acolo se afla și femeia. Acesta a început să o amenințe cu acte de violență.

Speriată, victima a sunat la poliție, anunțând incidentul.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani din Milaș cu privire la faptul ar fi fost amenințată de către fostul concubin. S-a constatat că, prin fapta comisă, bărbatul de 43 de ani a încălcat ordinul de protecție stabilit prin sentință, de către Judecătoria Bistrița”, au anunțat reprezentanții IPJ BN.

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: