21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Deși legea îi oferea protecție, fostul concubin nu s-a oprit din amenințări. Acum e reținut de polițiști

Un bărbat din Milaș va fi prezentat în fața instanței de judecată, azi. Polițiștii cer o măsură preventivă, după ce bărbatul și-a amenințat fosta concubină. Ce s-a întâmplat:

O femeie din Milaș, victimă a violenței în familie, a cerut ordin de protecție împotriva concubinului său.

Ieri însă, bărbatul nu a ținut cont de legi și interdicții, și și-a făcut apariția la barul din localitate. Acolo se afla și femeia. Acesta a început să o amenințe cu acte de violență.

Speriată, victima a sunat la poliție, anunțând incidentul.

Polițiștii au fost sesizați de către o femeie de 43 de ani din Milaș cu privire la faptul ar fi fost amenințată de către fostul concubin. S-a constatat că, prin fapta comisă, bărbatul de 43 de ani a încălcat ordinul de protecție stabilit prin sentință, de către Judecătoria Bistrița”, au anunțat reprezentanții IPJ BN.

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Judecătoriei Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...