11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Dezamăgirea unui student, în Gara Bistrița-Nord

Un student în Anul I la facultatea din Bistrița a avut parte de o mare dezamăgire astăzi, în gara din Bistrița. „M-a deranjat că există foarte multă nedreptate…! Cu doar 2 minute înaintea mea, s-a prezentat la casa de bilete un domn care a primit bilet! Iar el era exact în situația mea…!”

„Am legitimație pentru gratuitate la transportul cu trenul… Astăzi am întârziat și nu am apucat să iau bilet, ajungând în ultimele 2 minute. A venit domnul inspector X și mi-a explicat cum că trebuie să fii cu 5 minute înainte în gară, cu toate că doamna de la casă m-a trimis la domnul controlor să îl rog să-mi facă un bilet…”, ne-a mărturisit tânărul student.

El a fost obligat să-și cumpere bilet cu 8 lei, de la controlor, dar s-a simțit extrem de dezamăgit: „Faptul în sine, că mi-a tăiat 8 lei, nu mi s-a părut deranjant… Dar m-a deranjat că există atât de multă nedreptate…! Cu exact 2 minute înaintea mea, i s-a tăiat unui domn bilet de 4 lei, iar el era exact în situația mea…!”, a mai explicat tânărul student.

Mai mult decât atât, acesta a observat că în tren existau „cel puțin10 rromi care circulau fără bilet și fără orice altfel de dovadă a tichetului de transport… Însă mie mi s-a spus că nu mi se poate oferi decât bilet de 8 lei…! Mi se pare o nedreptate că unul plătește, iar celălalt nu…! Un sistem mai prost ca în România nu se găsește niciunde…! Cu o atitudine de superioritate, domnul inspector X mi-a spus că eu nu am gratuit pe tren, decât dacă apuc să-mi iau bilet de la casa de bilete… Cel mai deranjant a fost că altui domn i-a putut tăia bilet normal, fără să primească o «amendă» de 8 lei!”, s-a mai plâns studentul.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...