-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

DEZVĂLUIRE ȘOC RECORDER: Jumătate din directorii Romsilva schimbați cu membrii PNL, în urma șantajului! CARE e situația la Bistrița:

O nouă dezvăluire a celor de la RECORDER arată încă o dată cum se schimbă directorii de instituții odată cu sosirea la putere a unui nou partid politic. De această dată, un secretar de stat a folosit ȘANTAJUL ca să schimbe jumătate din directorii Romsilva. CARE e situația la Bistrița:

Reporterii de la RECORDER au făcut publică ieri o nouă modalitate prin care se schimbă directorii de instituții, în funcție de culoarea politică ajunsă la putere.

De această dată, secretarul de stat Gelu Puiu, a folosit ȘANTAJUL pentru a pune în funcție directori PNL la Romsilva.

Conform celor de la RECORDER, acesta îi amenința pe directorii care se aflau în funcție că le va trimite controale peste controale, până le va găsi nereguli.

Din înregistrări rezultă că omul care a pus în practică această operațiune a fost secretarul de stat Gelu Puiu, aflat și astăzi în aceeași funcție. Acesta s-a lăudat în fața apropiaților că a schimbat peste 20 de directori din sistemul silvic prin aceeași metodă: amenințându-i cu controale care sigur vor descoperi o neregulă. Mai departe, Gelu Puiu îi raporta ministrului Costel Alexe, care se interesa dacă funcțiile din țară au fost eliberate”, scriu cei de la RECORDER.

Astfel, unii directori s-au retras, invocând motive personale. În  locul lor au fost puși membri PNL.

Am varianta să fac audit, în care îmi vin de la Ministerul Finanţelor, de la Curtea de Conturi, îţi trimit audit. Ce rezultă nici nu mă interesează, trimit totul la Parchet. Sau faci pasul în lateral, ne vedem de drum fiecare şi sănătate, numai bine”, era mesajul transmis de secretarul de stat către directorii pe care voia să îi schimbe.

Ieri, după publicarea materialului celor de la RECORDER, secretarul de stat a demisionat.

La Bistrița, inginerul Gheorghe Ivan a rămas în funcția pe care o deține de ani buni de zile și din care este de neclintit, indiferent care partid a venit la guvernare. La un moment dat, Ivan a fost implicat într-un scandal, procurorii DNA deschizând un dosar pe numele său pentru fapte de corupție care s-ar fi petrecut în 2009-2012, dar nu a fost trimis niciodată în judecată.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: