22 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Rostul de dimineață: S-ar fi putut întâmpla o tragedie. Pilotul, un erou…!

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs în apropiere de Bistrița. Ba, au primit, în exclusivitate, și fotografii de la fața locului. „Vă dați seama, s-ar fi putut întâmpla acolo o tragedie. Pilotul a fost un erou, pentru că a ales să se catapulteze abia atunci când a ieșit din zona de case… Nimeni nu spune asta…”

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs ieri, în apropiere de Bistrița. Mai ales că, în momentul în care pilotul se prăbușea în apropierea localității Dedrad, și la Bistrița s-au auzit niște zgomote ciudate. 

Ne-am speriat, zgomotele coincideau, dar nu erau aceleași. Probabil au făcut băieții din Dorolea ceva manevre militărești. Cert este că două avioane au trecut pe desupra Reghinului. Apoi unul s-a prăbușit lângă Dedrad. Zgomotul a fost atât de puternic, încât s-a auzit până în Reghin”, ne-au povestit cei de la Holland.ro.

Tot ei au primit de la colegii lor din zonă și câteva fotografii care surprind momentele de după impact: 

Pilotul a reușit să aducă avionul într-o zonă nepopulată. Prima lui grija a fost să evite prăbușirea într-o zonă populată. În ultimul moment s-a catapultat. Aceștia sunt adevărații eroi! Respect – locotenent comandor Andrei Criste!”, au mai subliniat cei de la Holland.ro. 

O aeronavă MiG 21 LanceR din cadrul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii, care efectua un zbor de instrucție, s-a prăbușit marți, 20 aprilie, în jurul orei 14.30, în apropierea localității mureșene Dedrad, la limita comunelor Batoș și Suseni, într-o zonă nelocuită”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Potrivit comunicatului MApN, „pilotul a reușit să execute manevra de catapultare”, fiind găsit de echipajele de intervenție la fața locului – în stare stabilă, conștient și cooperant.

Sursă foto @ Holland.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...