-20.4 C
Bistrița
marți, ianuarie 25, 2022

Rostul de dimineață: S-ar fi putut întâmpla o tragedie. Pilotul, un erou…!

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs în apropiere de Bistrița. Ba, au primit, în exclusivitate, și fotografii de la fața locului. „Vă dați seama, s-ar fi putut întâmpla acolo o tragedie. Pilotul a fost un erou, pentru că a ales să se catapulteze abia atunci când a ieșit din zona de case… Nimeni nu spune asta…”

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs ieri, în apropiere de Bistrița. Mai ales că, în momentul în care pilotul se prăbușea în apropierea localității Dedrad, și la Bistrița s-au auzit niște zgomote ciudate. 

Ne-am speriat, zgomotele coincideau, dar nu erau aceleași. Probabil au făcut băieții din Dorolea ceva manevre militărești. Cert este că două avioane au trecut pe desupra Reghinului. Apoi unul s-a prăbușit lângă Dedrad. Zgomotul a fost atât de puternic, încât s-a auzit până în Reghin”, ne-au povestit cei de la Holland.ro.

Tot ei au primit de la colegii lor din zonă și câteva fotografii care surprind momentele de după impact: 

Pilotul a reușit să aducă avionul într-o zonă nepopulată. Prima lui grija a fost să evite prăbușirea într-o zonă populată. În ultimul moment s-a catapultat. Aceștia sunt adevărații eroi! Respect – locotenent comandor Andrei Criste!”, au mai subliniat cei de la Holland.ro. 

O aeronavă MiG 21 LanceR din cadrul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii, care efectua un zbor de instrucție, s-a prăbușit marți, 20 aprilie, în jurul orei 14.30, în apropierea localității mureșene Dedrad, la limita comunelor Batoș și Suseni, într-o zonă nelocuită”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Potrivit comunicatului MApN, „pilotul a reușit să execute manevra de catapultare”, fiind găsit de echipajele de intervenție la fața locului – în stare stabilă, conștient și cooperant.

Sursă foto @ Holland.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: