20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Rostul de dimineață: S-ar fi putut întâmpla o tragedie. Pilotul, un erou…!

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs în apropiere de Bistrița. Ba, au primit, în exclusivitate, și fotografii de la fața locului. „Vă dați seama, s-ar fi putut întâmpla acolo o tragedie. Pilotul a fost un erou, pentru că a ales să se catapulteze abia atunci când a ieșit din zona de case… Nimeni nu spune asta…”

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs ieri, în apropiere de Bistrița. Mai ales că, în momentul în care pilotul se prăbușea în apropierea localității Dedrad, și la Bistrița s-au auzit niște zgomote ciudate. 

Ne-am speriat, zgomotele coincideau, dar nu erau aceleași. Probabil au făcut băieții din Dorolea ceva manevre militărești. Cert este că două avioane au trecut pe desupra Reghinului. Apoi unul s-a prăbușit lângă Dedrad. Zgomotul a fost atât de puternic, încât s-a auzit până în Reghin”, ne-au povestit cei de la Holland.ro.

Tot ei au primit de la colegii lor din zonă și câteva fotografii care surprind momentele de după impact: 

Pilotul a reușit să aducă avionul într-o zonă nepopulată. Prima lui grija a fost să evite prăbușirea într-o zonă populată. În ultimul moment s-a catapultat. Aceștia sunt adevărații eroi! Respect – locotenent comandor Andrei Criste!”, au mai subliniat cei de la Holland.ro. 

O aeronavă MiG 21 LanceR din cadrul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii, care efectua un zbor de instrucție, s-a prăbușit marți, 20 aprilie, în jurul orei 14.30, în apropierea localității mureșene Dedrad, la limita comunelor Batoș și Suseni, într-o zonă nelocuită”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Potrivit comunicatului MApN, „pilotul a reușit să execute manevra de catapultare”, fiind găsit de echipajele de intervenție la fața locului – în stare stabilă, conștient și cooperant.

Sursă foto @ Holland.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!