13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Rostul de dimineață: S-ar fi putut întâmpla o tragedie. Pilotul, un erou…!

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs în apropiere de Bistrița. Ba, au primit, în exclusivitate, și fotografii de la fața locului. „Vă dați seama, s-ar fi putut întâmpla acolo o tragedie. Pilotul a fost un erou, pentru că a ales să se catapulteze abia atunci când a ieșit din zona de case… Nimeni nu spune asta…”

Bistrițenii pasionați de aviație au urmărit cu sufletul la gură accidentul produs ieri, în apropiere de Bistrița. Mai ales că, în momentul în care pilotul se prăbușea în apropierea localității Dedrad, și la Bistrița s-au auzit niște zgomote ciudate. 

Ne-am speriat, zgomotele coincideau, dar nu erau aceleași. Probabil au făcut băieții din Dorolea ceva manevre militărești. Cert este că două avioane au trecut pe desupra Reghinului. Apoi unul s-a prăbușit lângă Dedrad. Zgomotul a fost atât de puternic, încât s-a auzit până în Reghin”, ne-au povestit cei de la Holland.ro.

Tot ei au primit de la colegii lor din zonă și câteva fotografii care surprind momentele de după impact: 

Pilotul a reușit să aducă avionul într-o zonă nepopulată. Prima lui grija a fost să evite prăbușirea într-o zonă populată. În ultimul moment s-a catapultat. Aceștia sunt adevărații eroi! Respect – locotenent comandor Andrei Criste!”, au mai subliniat cei de la Holland.ro. 

O aeronavă MiG 21 LanceR din cadrul Bazei 71 Aeriană Câmpia Turzii, care efectua un zbor de instrucție, s-a prăbușit marți, 20 aprilie, în jurul orei 14.30, în apropierea localității mureșene Dedrad, la limita comunelor Batoș și Suseni, într-o zonă nelocuită”, a transmis Ministerul Apărării Naționale.

Potrivit comunicatului MApN, „pilotul a reușit să execute manevra de catapultare”, fiind găsit de echipajele de intervenție la fața locului – în stare stabilă, conștient și cooperant.

Sursă foto @ Holland.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...