1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Diplome de recunoștință pentru TOȚI angajații spitalului, de Ziua Mondială a Sănătății

Ziua Mondială a Sănătății este sărbătorită astăzi. Și la Bistrița, în incinta Complexului Muzeal are loc o festivitate. Angajații Spitalului Județean de Urgență Bistrița au primit diplome de recunoștință, cu această ocazie. „Am încredere în voi!”, a transmis managerul SJUB.

Data de 7 aprilie este sărbătorită în întreaga lume, fiind desemnată Ziua Mondială a Sănătății.

La Bistrița, evenimentul a fost marcat printr-o mică „festivitate” în  curtea Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud, la care au participat o parte dintre angajații Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

Nu poți să știi prin ce trec cadrele medicale, până când nu ești acolo, printre ei. Eu am fost acolo, am văzut! Ei sunt îngeri pe pământ! Vă prețuim!”, a declarat președintele CJ BN, Radu Moldovan.

Acum, când cei din domeniul sănătății sunt tot mai atacați, vreau să vă mulțumesc fiecăruia pentru ceea ce faceți. Și în semn de apreciere vreau să ofer TUTUROR angajaților spitalului, fără nicio excepție, câte o diplomă de recunoștință. Celor prezenți le-o va înmâna aici domnul Emil Radu Moldovan, iar celor care sunt la spital le vom trimite aceste diplome prin intermediul asistentelor. Am încredere în voi!”, a declarat managerul Spitalului Județean Urgență Bistrița, Gabriel Lazany.

După ce au împărțit diplomele angajaților spitalului, președintele CJ BN i-a înmânat managerului SJUB și lui o diplomă de recunoștință pentru modul în care manageriază situația.

La rându-i, Gabriel Lazany a oferit, din partea spitalului, o diplomă lui Radu Moldovan, mulțumindu-i pentru implicarea instituției pe care o conduce în dezvoltarea spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.