4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Direcția de Servicii din cadrul Primăriei Bistrița își cumpără trotinetă electrică. A treia oară cu noroc??

Direcția de Servicii Publice din cadrul primăriei Bistrița vreas să aibă în dotare o trotinetă electrică. Se organizează deja o a treia solicitare de preț, la primele două nefiind depusă nicio ofertă. CÂT se va plăti pentru trotinetă:

Municipalitatea a anunțat organizarea unei noi oferte de preț pentru achiziționarea unei trotinete electrice. Aceasta ar urma să fie dată în folosință celor de la Direcția de Servicii Publice din cadrul Primăriei Bistrița.

Conform caietului de sarcini, trotineta ar trebui să aibă următoarele caracteristici:

  • putere motor: 1.200 W până la 2X1.200W, motor fără perii
  • acumulator de 52 V, 18 până la 23,2 Ah. Autonomie între 70 – 80 km
  • roți pneumatice cu anvelope off-road și sistem de frânare dublu, pe disc
  • viteză: între 50 – 65 km/h în 3 trepte
  • display digital
  • greutate maximă suportată: 120 kg
  • suspensii TPU, Suport pentru picior, să fie din aluminiu și fără îmbinări/suduri, parcare pe picior
  • încărcarea completă să se facă între 4 – 11 ore

Ofertele de preț sunt așteptate să fie depuse până în 15.09.2023.

Este a treia solicitare de ofertă de preț. La primele două nu a fost depusă nicio ofertă. Să sperăm că de data aceasta vor exista oferte. Trotineta va fi folosită pentru intervenții rapide, verificări în zone relativ apropiate… E o alternativă prietenoasă cu mediul”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistrița, Mihai Ruști.

Pentru achiziționarea unei astfel de trotinete, Primăria Bistrița pune la bătaie 4.202 lei.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.