22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

Directorul AQUABIS: Anumite zone din oraș rămân fără apă pentru că unii își udă intens grădinile! Ba mai mult, fură apa

Bistrițenii din cartierele orașului au semnalat faptul că rămân fără apă după ce vecinii își udă grădinile într-o veselie. Directorul Aquabis confirmă că e o problemă acest lucru. ”Avem echipe care-i caută. Pentru că cei ce-și udă grădinile așa, NU au apa trecută prin contor!” a declarat Șandru.

Ca și cum defecțiunile la rețeaua de distribuție a apei, sau lucrările de schimbare a unor conducte nu pun nervii bistrițenilor pla încercare, a mai apărut o problemă.

Orasul ăsta are o rețea făcută pentru 50.000 de consumatori. Dar acum există vreo 90.000 și e normal, în perioade ca aceasta, secetoasă, să fie probleme. Nu e presiune și apa din rezervoare abia ajunge la cei ce stau pe dealuri. DAR, problema cea mai mare sunt vecinii care-și udă grădinile și ne lasă fără apă, DELOC, decât noaptea. Că nu mai ajunge apa și la noi” s-au plâns reporterilor bistrițeni din Sigmir și Unirea.

Directorul Aquabis recunoaște că e o problemă în această perioadă cu apa. Și nu doar atât, dar ce-i ce-și udă grădinile într-o veselie, ar fura, de fapt.

Într-adevăr e o problemă în perioada aceasta. Și știu de ea. Și știm și că sunt persoane care-și udă grădinile. Dar aceștia nici nu au apa trecută prin contor. Pentru că la cât de scumpă e apa, nu și-ar permite. Dar avem echipe care merg în Sigmir, Unirea și și pe sate să-i găsească pe cei ce abuzează. Pe unii i-au găsit deja. Dar controalele continuă. Pentru că într-adevăr folosesc multă apă și NU trece prin contor. Și atunci nu mai ajunge apa și la alții” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Ioan Șandru.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Ori aveti angajati incompetenti sau aveti angajati hoti….fara un concubinaj ch unul de al vostru nimeni nu fura
    ..

  2. Pe Aleea Trifoiului avem aceasi problema! Am facut sesizare la Aquabis si raspunsul a fost: consum mare de apa. La 10 minute de centrul orasului nu avem apa menajera in 2022, nu se poate face un duș seara sau sa folosesti toaleta. Dezastru!! Rezolvarea ar fi suplimentarea de pompe care umplu bazinele de apa sau bazine suplimentare de apa, dar cine sa le faca?? Daca le-am face tot noi cetatenii ar fi foarte bine, ca oricum utilitatile le tragem tot pe banii nostrii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...