24.1 C
Bistrița
joi, iulie 25, 2024

VIDEO FII REPORTER: Inconștiență maximă! Și-a lăsat copiii să iasă pe geamul mașinii, în timp ce circula cu viteză prin Pasul Tihuța

Un șofer care circula pe DN17, prin Pasul Tihuța a dat dovadă de inconștiență maximă, după ce le-a permis copiilor din mașină să iasă pe geam, în timp ce rula cu viteză.

Siguranța pasagerilor nu pare să fie prioritară pentru unii șoferi. O demonstrează o șofer care a tranzitat ieri Pasul Tihuța, cu un autoturism cu numere de București. Nu doar că pasagerii nu aveau centura pusă, ci șoferul le-a permis celor trei copii care stăteau pe bancheta din spate să iasă cu jumătate de corp pe geamurile autoturismului.

Situația părea cu atât mai periculoasă, cu cât tronsonul acela de pe DN17 este plin de curbe, aglomerat, iar șoferul, potrivit celor care l-au văzut, circula și cu viteză.

Scenele au fost surprinse de camera de bord a unui autoturism care circula în spate:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.