10.7 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

VIDEO FII REPORTER: Inconștiență maximă! Și-a lăsat copiii să iasă pe geamul mașinii, în timp ce circula cu viteză prin Pasul Tihuța

Un șofer care circula pe DN17, prin Pasul Tihuța a dat dovadă de inconștiență maximă, după ce le-a permis copiilor din mașină să iasă pe geam, în timp ce rula cu viteză.

Siguranța pasagerilor nu pare să fie prioritară pentru unii șoferi. O demonstrează o șofer care a tranzitat ieri Pasul Tihuța, cu un autoturism cu numere de București. Nu doar că pasagerii nu aveau centura pusă, ci șoferul le-a permis celor trei copii care stăteau pe bancheta din spate să iasă cu jumătate de corp pe geamurile autoturismului.

Situația părea cu atât mai periculoasă, cu cât tronsonul acela de pe DN17 este plin de curbe, aglomerat, iar șoferul, potrivit celor care l-au văzut, circula și cu viteză.

Scenele au fost surprinse de camera de bord a unui autoturism care circula în spate:

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!