6.4 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Doi „nași” de la CFR au fost luați la bătaie, în tren, de mai mulți romi. Unul și-a petrecut Noaptea Învierii în spital

Un șef de tren din Câmpulung Moldovenesc și-a petrecut Noaptea de Înviere în spitalul din Bistrița, după ce el și colegul său au fost luați la bătaie de un grup de romi, chiar în tren, în localitatea Lunca Ilvei. După atac, romii au reușit să fugă.

Incidentul s-a petrecut chiar în Seara Învierii, într-un tren care face legătura între Ilva Mică și Suceava. Agresiunea a avut loc între stațiile Grădinița și Lunca Ilvei.

Potrivit monitorulsv.ro, un conductor și un șef de tren, ambii din Câmpulung Moldovenesc, au fost luați la bătaie de un grup de romi. Se pare că romii circulau fără bilet, iar când angajații CFR le-au cerut să achite contravaloarea călătoriei, aceștia au devenit recalcitranți.

Romii nu s-au mulțumit cu jigniri, ci au început să îi lovească pe cei doi angajați ai CFR, care au fost nevoiți să sune la 112 pentru a cere ajutor. La fața locului au intervenit polițiștii de la Transporturi Feroviare, însă prea târziu: întregul grup s-a făcut nevăzut.

La fața locului a fost trimis și un echipaj medical, pentru cei doi angajați CFR. Dacă conductorul s-a ales cu leziuni minore, șeful de tren a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, unde a și rămas internat în Noaptea Învierii.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: