21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Dolha: Măsuri mai aspre pentru bistrițeni din cauza plimbăreților din județele învecinate

Prefectul Stelian Dolha a „impus” prezentarea câtorva documente în plus, la ieșirea din casă. Acesta și-a justificat decizia ca fiind „spre binele nostru, al tuturor. Regulile astea îi vizează pe cei ce totdeauna încearcă să fenteze. Și pe cei ce vin din alte județe la noi”.

Ordonanțele Militare precizează că atunci când cineva iese din casă trebuie să aibă asupra sa actul de identitate, declarație pe propria răspundere și declarația angajatorului, dacă merge la muncă.

La finele săptămânii trecute, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a impus prezentarea de noi documente justificative.

Comitetul pentru Situații de Urgență ne îngroapă în hârtii! De ce hârtii mai aveți nevoie când ieșiți din casă

Această măsură a stârnit numeroase controverse.

„Știu că nu am devenit popular. Dar mai bine să spună acum că nu le place și să îmi mulțumească mai târziu. Decât mai încolo să arunce cu pietre după mine. Oricum măsurile astea nu au fost luate din cauza cetățenilor responsabili. Ci din cauza celor care totdeauna încearcă să fenteze”, a explicat în cadrul unei conferințe de presă online, prefectul Stelian Dolha.

Totodată, prefectul este de părere că aceste măsuri vor mai ține locului plimbăreții din alte județe.

„Chiar dacă am înăsprit controalele la limitele de județ, ieri, spre exemplu, era o mașină venită din Suceava cu cartofi de vânzare în Reteag și în Uriu. De la Borșa vin plin la noi la cumpărături în Dedeman. No, uite pentru ăștia, care arătau declarațiile pe propria răspundere și nu aveau polițiștii ce le face. Pentru ei am înăsprit regulile. Că nu le puteam impune doar lor și celor de la noi din județ nu”, a explicat prefectul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...