13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

FOTO: GRAV accident în Rebra! O mașină a căzut într-o prăpastie. Elicopterul SMURD, chemat în ajutor

Un grav accident rutier a avut loc în localitatea Rebra. O mașină a căzut într-o prăpastie. Șoferul este inconștient. Elicopterul SMURD a fost chemat în ajutor.

Modulul SMURD împreună cu un elicopter SMURD intervin în aceste momente la un grav accident ce a avut loc în localitatea Rebra.

Din informațiile de la fața locului se pare că autovehiculul a părăsit un drum forestier și a ajuns într-o râpă, la aproximativ 12 – 14 m, între copaci. În urma impactului, șoferul a rămas blocat în autoturism, în stare de inconștiență.

Extragerea victimei, un bărbat de aproximativ 65 de ani, dintre fiarele mașinii a durat aproximativ o oră.

„Victima a fost extrasă din autoturism, preluată de echipajul de prim-ajutor SMURD, stabilizată (este în continuare inconștientă, prezintă multiple traumatisme gave) și transportată până la locul unde a aterizat elicopterul SMURD”, transmite Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU BN.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, pe raza localității Rebra, în locul numit «Valea Lacului», un bărbat în vârstă de 66 de ani, din Rebra, care conducea un autoturism de teren, în timp ce cobora o pantă, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. În urma accidentului, bărbatul a fost grav rănit.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii Secției 6 Rurală Năsăud efectuează verificări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Știre în curs de actualizare. Revenim cu informații!

Foto @ ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...