6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

DOLIU: O profesoară de la Colegiul „Andrei Mureșanu” a murit, infectată cu Covid

O veste tristă a căzut ca un fulger asupra elevilor și profesorilor de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”. Profesoara de fizică Ana-Maria Cociș a murit ieri seară, la Spitalul Județean din Bistrița. Era infectată cu Covid19…

Din păcate, vă anunțăm cu regret că ne luăm rămas bun de la încă un cadru didactic care își continuă misiunea de educator printre îngeri.
Colega noastră, Ana-Maria Cociș, profesoară de fizică la Colegiul Național „A ndrei Mureșanu” a pierdut lupta cu virusul nemilos.
Drum bun spre ceruri, Ana- Maria!”, au transmis reprezentanții Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud.
„În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite.
Sincere condoleanţe familiei îndoliate!
Doamna profesoara va continua să trăiască prin elevii pe care i-a pregătit pentru viață. A fost mereu alaturi de noi și a fost tare bucuroasă când i-am spus că doresc să lucrez și eu în învățământ.
Anul acesta în iunie vorbeam cât ar fi de frumos ca peste câțiva ani să devenim colegi.
Râdeam și priveam cu bucurie spre viitor. Uite că viața a avut alte planuri… Este o persoană dragă sufletului meu. Mereu intra la ore cu zâmbetul pe buze. Era jovială. Ni se adresa cu o sintagmă iubită de elevii ei: „copilași drăgălași”.
O doamnă excepțională din toate punctele de vedere. Ne înclinăm în fața dumneavoastră!
Elevii și colegii dumneavoastră de breaslă nu va vor uita niciodată.

Dumnezeu să o odihnească!”, ne-a transmis H.A, unul dintre elevii săi.

Este al patrulea cadru didactic care pierde lupta cu viața, în urma infecției cu Covid19, de la începutul anului școlar:

Încă un cadru didactic a murit răpus de COVID! Maria Anghelina NU era vaccinată!

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Poate sa dea cineva o explicație faptului că toți cei care mor de covid , mor la spital ?
    Cei care se tratează acasă de ce nu mor ?
    Au ajuns saracii oameni să se teama de spitale și de sistemul medical …

  2. E simplu. La toți oamenii e activ un instinct de supraviețuire și o frica de moarte. În momentul în care te simți rău, suficient de rău încât sa iti fie frica sa mai stai acasă fără sa te vadă cineva de specialitate, mergi la medic(de obicei la spital sau medicul de familie care dacă ești într.o stare grava tot la spital te trimite). Acolo după o examinare generala a ta plus analize de laborator, clar se dicide ca ai nevoie de internare(de obicei romanul merge la spital doar în prag de moarte). Și uite asa de acolo se bifurca posibilitățile în doua direcții. Acasă sau morga. Cei care mor de covid mor de obicei în spital pentru ca procesul e unul care se întinde pe mai multe zile, nu e ca la un infarct miocardic masiv sa mori acasa inainte sa apuci sa suni la salvare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: