2.4 C
Bistrița
vineri, decembrie 3, 2021

Doris Rai către Primăria Bistrița: 5 MĂSURI pe care TREBUIE să le luați IMEDIAT!

Doris Rai începe să fie din ce în ce mai vocală în mediul on-line. Deși nu și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Bistriței, toate intervențiile acesteia „prevestesc” intenția de a candida la Primărie. Astăzi Doris Rai a criticat modul în care sănătatea bistrițenilor este pusă în pericol din cauza cozilor de la Taxe și Impozite. Aceasta a propus „5 măsuri pe care Primăria trebuie să le ia imediat!”

În ultima perioadă Doris Rai începe să fie din ce în ce mai vizibilă și mai vocală în mediul on-line. Astăzi, la prima oră a dimineții, pe pagina personală de Facebook aceasta critica modul în care administrația locală pune în pericol sănătatea bistrițenilor care sunt obligați să stea la coadă pentru a-și plăti taxele și impozitele.

Deși nu și-a anunțat oficial candidatura pentru funcția de primar al Bistriței, mesajele acesteia par să anunțe intenția unei potențiale candidaturi.

„Fără orgoliu, vin în întâmpinarea dumneavoastră și vă propun un set de 5 MĂSURI RAPIDE pe care TREBUIE să le luați IMEDIAT pentru siguranța angajaților și a cetățenilor din orașul nostru. În urma postării mele de mai devreme, reacțiile au fost pe măsură. Se pare că cei care sunt la butoane și au puterea de decizie în mână așteaptă soluții de la mine. Apreciez că își recunosc limitele și că situația i-a depășit, iar organizarea este un termen încă necunoscut lor”, a scris Doris Rai pe Facebook.

Aceasta a propus cinci măsuri pe care Primăria trebuie să le ia imediat pentru a-i proteja atât pe bistrițeni, cât și pe angajații de la ghișee de temutul Coronavirus.

„Aveți mai jos soluțiile pe care ar fi trebuit de marți să le luați pentru a proteja bistrițenii, angajații Primăriei Bistrița și familiile care-i așteaptă acasă îngrijorate de haosul și lipsa de organizare:

  1. Prelungiți pentru încă 3 luni de zile perioada de reducere a taxelor și impozitelor locale.
  2. Folosiți Poliția Locală (și așa orașul e gol și nu au cui da amenzi de parcare) și implicați-i astfel încât la ghișeele încă deschise pentru public să se respecte distanța între cei care stau la coadă. Recomand ca accesul să se facă pe rând, în limita a 10 persoane. Spațiile închise cu mulți oameni înăuntru pot fi focare astăzi.
  3. Programarea persoanelor care vin să facă plăți ale diverselor taxe: 1 plată la 5 minute.
  4. Susținerea/promovarea chiar și cu o reducere suplimentară pentru cei care plătesc online.
  5. Dotarea personalului din Primăria Bistrița cu măști/mănuși/dezinfectanți”, sunt propunerile lui Doris Rai pentru a-i proteja pe bistrițenii care stau la cozi.

Pe adresa redacției Bistrițeanul.ro, am primit ieri mai multe mesaje în care eram informați despre faptul că la un moment dat primarul Ovidiu Crețu, proaspăt sosit din Germania dintr-o binemeritată vacanță, și-ar fi făcut apariția la Taxe și Impozite pentru a verifica modul de desfășurare al activității de la ghișee.

Conform mesajelor primite, bistrițenii care stăteau la coadă și-au exprimat nemulțumirea în fața primarului și i-au cerut să ia măsuri imediate pentru remedierea situației.

Foto @ Doris Rai

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

Euforia Floral Boutique a pregătit ornamentele de Crăciun! Din brad natural, care aduce miros de sărbătoare în casă

Îți dorești un brad unic, o coroniță-n ușă sau pe mijlocul mesei, care să transmită căldură...

FOTO: Fetelor, s-a deschis Ciao Bella! Magazin de lenjerie intimă, dedicat exclusiv doamnelor și domnișoarelor!

Ce cadou frumos pentru doamnele și domnișoarele din Bistrița, venit fix înaintea sărbătorilor de iarnă, când...