22.4 C
Bistrița
miercuri, iunie 16, 2021

Ionuț Simionca (PMP): „PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos”

Imediat după anunțul depunerii mandatului de premier al lui Florin Cîțu, deputatul bistrițean Ionuț Simionca a criticat într-un mesaj postat pe o rețea de socializare decizia Partidului Național Liberal. 

Decizia PNL nu face decât să prelungească actuala criză politică într-o perioadă dificilă pentru toți românii: „În plină criză de Coronavirus, Florin Cîțu și-a depus mandatul, cu o oră înainte de votul de învestitură. PNL a pus din nou (pentru a câta oară?) interesele mărunte de partid deasupra intereselor țării, mai mult, deasupra protejării sănătății românilor”.

În opinia parlamentarului PMP, deciziile luate de liberali arată lipsă de responsabilitate, perpetuarea crizei politice nefăcând altceva decât să agraveze criza din sănătate provocată de pandemia Coronavirus.

Țara are nevoie de un guvern stabil, de unitate națională, cu puteri depline, care să lupte cu toată forța împotriva pandemiei ce amenință vieți omenești. PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos, lăsându-i în voia sorții pe românii năpăstuiți de Coronavirus. Astăzi, bistrițenii au avut prilejul să vadă adevărata față a PNL”, a mai spus Ionuț Simionca în încheierea mesajului său.

Prim-ministrul desemnat, Florin Cîțu, și-a depus astăzi mandatul încredințat de Președintele României, Klaus Iohannis, cu numai câteva minute înainte de începerea ședinței comune a camerelor Parlamentului României în care s-ar fi votat Guvernul PNL.

Mai multe detalii, aflați accesând linkul de AICI.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

VIDEO: Terase din sticlă pe sistem Valedo retractabil – propunerea POP&POP Glass Solutions pentru cei mai pretențioși clienți

Există probabil zeci de moduri de a închide o terasă, dar pentru cei pretențioși, care vor...

BistriVet angajează contabil, Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, IMP România are nevoie de un șef de linie priceput

BistriVet angajează contabil. Filadelfia Group caută șoferi profesioniști, asistent manager & marketing și însoțitor de grup charter Grecia / Bulgaria. IMP România are nevoie de un șef de linie priceput. Oferta completă, mai jos: 

CASA RUSU Bistrița: TOMBOLĂ și un TOP 10 super piese de mobilier pentru casa ta 

Dormitoare, sufragerii, fotolii sau colțare în stil clasic sau modern, pe toate le găsești în oferta...