10.9 C
Bistrița
joi, septembrie 23, 2021

Două școli cu șantiere încă neînchise, gata să își primească elevii de astăzi

Școala Gimnazială nr. 4 și Școala Gimnazială Lucian Blaga își vor primi elevii începând de astăzi. Asta în condițiile în care cele două școli sunt în șantier, încă neînchis. La una dintre unitățile de învățământ recepția lucrărilor va avea loc astăzi, iar la cealaltă abia în noiembrie.

După ample lucrări de reabilitare, școlile gimnaziale nr. 4 și „Lucian Blaga” își deschid porțile pentru elevi chiar astăzi, în prima zi de școală.  Deși termenul de finalizare al lucrărilor era octombrie, la Școala Gimnazială „Lucian Blaga” recepția se va face chiar astăzi, după festivitățile de deschidere a anului școlar.

„La Gimnazială 4, circa 40 de muncitori se ocupau de curățenie și ultimele rectificări. Ar mai fi de montat tartanul pe pistă și un loc de joacă, dar până la recepția finală se pot face ore în siguranță. Termenul de încheiere a lucrărilor era luna noiembrie a acestui an”, a precizat primarul Ioan Turc.

Școala Gimnazială nr. 4 a fost reabilitată cu peste 20 de milioane de lei și a presupus inclusiv creșterea capacității școlii cu încă 250 de locuri. Au fost modernizate 3 corpuri de clădire, dar și sala de sport. Au fost amenajate și curtea și spațiile verzi.

Reabilitarea Școlii Gimnaziale „Lucian Blaga” a costat 19,6 milioane de lei și a presupus de asemenea reabilitarea și modernizarea clădirii care adăpostește școala, a sălii de sport și a centralei termice. De asemenea, a fost amenajată și curtea și spațiile verzi.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...