15.1 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO – Dr. Veronica Moisil, trainer internațional: „Injectările trebuie să redea emoția pozitivă și starea de bine din interior”

Având peste 15 ani de practică în injectările din estetica medicală, dr. Veronica Moisil a povestit, în emisiunea „Medicină pe limba ta”, cât de provocatoare este meseria de trainer internațional în injectări. 

Dr. Veronica Moisil a lucrat câțiva ani în Spitalul Județean din Bistrița, fiind cunoscută drept un renumit dermatolog și specialist în estetică medicală. Ulterior dr. Veronica Moisil și-a deschis  Clinica Estetderm Medical din Bistrița, dar și Clinica Med’Art – în Cluj-Napoca.

A început în 2009. A făcut prima injectare de toxină botulinică asistentei sale din Bistrița.

Nu am avut ocazia, în primul an, să fiu coordonată de un profesor. Am început singură. Mergeam la cursuri în Viena, Paris sau pe oriunde găseam așa ceva. Mi le plăteam singură, iar acasă încercam să aplic cele învățate.

Mi-a plăcut foarte mult chirurgia dermatologică. Am vrut să văd lucrurile în schimbare rapidă. Nu am totdeauna răbdare pentru un tratament de luni de zile. Mi-am dorit să practic o chirurgie dermatologică avansată. A fost puțin mai greu să implementez aici standardele pe care mi le-am dorit. Așa am virat spre injectările din estetica medicală. În acest domeniu pot să-mi pun în evidență dorința de a evolua.

Îmi place să păstrez anatomia fizionomiei. Să rămână trăsăturile cât mai aproape de natural. Să las amprenta personală a fizionomiei. Încerc să mă adaptez și personalității și vârstei persoanei care mi se adresează. Contează și tendințele sociale ale unei perioade. Într-un fel injectam în 2015, altfel în 2019… Astăzi sunt complet diferită ca abordare sau cerințe din partea pacienților. Evoluăm pe măsura timpului”, a explicat dr. Veronica Moisil.

Dr. Veronica Moisil a mai explicat că încearcă să redea emoția pozitivă a rezultatului, prin injectările pe care le face. Nu se merge neapărat pe perfecțiunea lipsei oricărui rid, ci mai degrabă pe fizionomia naturală care transmite starea de bine și emoțiile pozitive.

Este una dintre cele mai noi meserii care te ține mereu conectat cu noutățile momentului, a admis dr. Veronica Moisil.

În afară de botox sau acid hialuronic, astăzi există mai multe produse care pot fi injectate. Atunci când rolul acidului hialuronic părea aproape de final, au apărut pe piață biostimulatoare de colagen.

Există, de asemenea, două tipuri de injectări: cele de înfrumusețare (care pot să înceapă la 18 ani) sau anti-îmbătrânire (după 30 de ani), a mai explicat dr. Veronica Moisil.

În 2009, dr. Veronica Moisil a fost printre primii dermatologi din zonă care făcea injectări. Chirurgii plasticieni făceau deja injectări, însă dermatologii – nu.

Am învățat meserie și furând. Urmăream ore întregi mișcările pe niște DVD-uri care circulau între specialiști. Din 2014, am ales un singur brand de produse pentru injectări – cel mai puternic și mai prezent în România. M-am dus la ei și i-am întrebat cum ajung la trainerul lor din Monte Carlo. Ei mi-au propus să devin trainer internațional. A urmat un an de pregătire foarte intensă și apoi un examen în Bulgaria pentru a fi trainer.

Din 2015 am început să țin și cursuri. Este frumos și este totodată o mare provocare. Și eu trebuie să mă mențin la un anumit nivel și să mențin ștacheta foarte ridicată. Tehnicile sunt tot mai grele, produsele – foarte sofisticate, iar adresabilitatea medicilor care vor să devină injectori este de asemenea foarte mare”, a explicat dr. Veronica Moisil.

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur pentru doamna doctor V M,ca are o cariera de succes pe o „‘nisa”‘ estetica,vizand tesutul moale subcutan…..Este ceva asemanator bijuteriilor aplicate pe smaltul sanatos,mai mult sau mai putin agresat, pentru a fi ,…..mai interesant! Nu cred ca doamna doctor s-a pregatit in facultate pentru a injecta acid hialuronic sau botox in buze si in alte parti ale corpului, perfect sanatoase…..unor persoane frustrate! Da ,chirurgia estetica, alte manopere ajutatoare,au indicatiile lor in anumite conditii,cazuri, dar……Doresc mult succes doamnei doctor pentru vindecarea la fel de spectaculoasa a unor maladii grave ale pielii ! Cu respect,dr. MNPop

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?