7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO – Dragoș Hârjoabă, liderul AUR Bistrița-Năsăud, despre rolul lui Dorin Popescu (fost membru PNL și ALDE) în AUR

Liderul AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, a vorbit, la Bistrițeanul Live, despre organizația pe care a pus-o pe picioare la Bistrița, dar și despre explozia prețurilor la energie.

A locuit până la 18 ani în Iași, a absolvit Facultatea de Litere din Cluj, s-a căsătorit la 22 de ani, stabilindu-se în Bistrița. A pornit o mică afacere cu un magazin alimentar, pe care l-a transformat într-un mic lanț de magazine românești. Între timp a făcut Dreptul și Teologia. În paralel cu pasiunea pentru vânătoare, Dragoș Hârjoabă a dezvoltat o pasiune și pentru arta culinară.

Politica nu știu dacă este o pasiune. Mai degrabă este o luptă. Am fost curtat de-a lungul anilor de diverse formațiuni. Dar anul trecut s-a produs declicul. Mi-am spus că dacă stau deoparte, sigur nu se va schimba nimic…

Uneori nu poți face treabă doar cu îngerii. Uneori vorba bună nu funcționează. Sunt momente în care trebuie să se taie în carne vie. Să se ia decizii care nu sunt tocmai pe placul tuturor. Iar atunci oamenii sunt catalogați drept extremiști…”, a remarcat Dragoș Hârjoabă, explicând de ce a optat pentru AUR.

Acesta a comentat și despre „ideologia neo-marxistă a USR care vrea să niveleze totul”, dar și despre „PSD care, la nivel de Bistrița, a demonstrat că poate face treabă”.

Nu m-am simțit niciodată reprezentat de PSD, dar la un moment dat au luat la un moment dat niște măsuri de dreapta foarte interesante… La nivel de Bistrița, PSD chiar a avut realizări deosebite, în ceea ce privește infrastructura sau Spitalul Județean. Am fi ipocriți să nu le recunoaștem. 

PNL în Bistrița nu-mi spune nimic, nu i-am văzut să facă ceva. Pare inexistent”, a mai comentat Dragoș Hârjoabă.

Acesta a povestit că cel mai greu a fost să facă ordine în filiala Bistrița. „Aici erau vreo 15 membri. În principiu le-a plăcut de mine. Dar o țineau tot în urlete și scandal. Am pornit cu organizația Bistrița nu de la zero, ci de la minus. Ulterior, în nouă luni am ajuns la peste 20 de organizații. Ne apropiem de 30”, a explicat liderul AUR BN. Acesta a recunoscut că fostul vicepreședinte al Consiliului Județean – Dorin Popescu (inițial membru PNL, ulterior)

Nu a venit nimeni să ceară funcții. Dorin Popescu s-a înscris în martie ca membru. Nu a vrut să iasă în față. Ne-a spus dacă vreți sau aveți nevoie de un sfat, vi-l pot oferi, pentru că sunt unul dintre cei mai bătrâni politiceni din Bistrița. Ne-a spus că nu mai are încredere în niciun partid politic. Dar că vede o speranță în noi și ar vrea să ne fie de ajutor. Nu ne-a cerut niciun post, niciun loc eligibil nicăieri…”, a mai precizat Dragoș Hârjoabă.

Și Răzvan Cerceja, șeful ADI Turism, fost simpatizant PD, este alături de AUR BN. „Mi-ar plăcea să fie și mai aproape, dar programul nu îi permite…”, a mai admis Dragoș Hârjoabă. 

Alte detalii despre protestul pe care AUR BN îl va organiza în acest weekend, în emisiunea de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Nu mai crede in nici un partid politic!
  Dar in el, oare din cei care il cunosc cu adevarat, mai crede careva?
  Referitor la Razvan,n-am cuvinte, ce sa zic, e foarte ocupat.
  Ma intreb asadar cum e seful, pe el nu-l cunosc?

 2. Priviți, histrionul iar joacă teatru,
  Pseudocynegetul de nota patru.
  Omul structurii, sub aripa cloștii,
  Repetă discursuri s-audă proștii.

  Din Valea Vinului spre Viile Tecii,
  Feriți-vă oameni, feriți-vă specii
  De vânătorul șmecher cu pușcă,
  Ce vă consideră biată plevușcă.

  Prin plaiuri de vânătoare intacte,
  Someșul spumegă pe cataracte.
  Râul năvalnic se zbate-n prislop
  Și-l cară la vale în luntre de plop.

 3. 1. Lemn de foc gratuit? De când a devenit Bistrița-Năsăud supă populară?
  2. Plantați 20 de fagi! Până acuma nu știam că în România fagul se plantează. Desigur, această premieră absolută nu putea fi patentată decât de unul cu numele predestinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...