1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO – Dragoș Hârjoabă, liderul AUR Bistrița-Năsăud, despre rolul lui Dorin Popescu (fost membru PNL și ALDE) în AUR

Liderul AUR Bistrița-Năsăud, Dragoș Hârjoabă, a vorbit, la Bistrițeanul Live, despre organizația pe care a pus-o pe picioare la Bistrița, dar și despre explozia prețurilor la energie.

A locuit până la 18 ani în Iași, a absolvit Facultatea de Litere din Cluj, s-a căsătorit la 22 de ani, stabilindu-se în Bistrița. A pornit o mică afacere cu un magazin alimentar, pe care l-a transformat într-un mic lanț de magazine românești. Între timp a făcut Dreptul și Teologia. În paralel cu pasiunea pentru vânătoare, Dragoș Hârjoabă a dezvoltat o pasiune și pentru arta culinară.

Politica nu știu dacă este o pasiune. Mai degrabă este o luptă. Am fost curtat de-a lungul anilor de diverse formațiuni. Dar anul trecut s-a produs declicul. Mi-am spus că dacă stau deoparte, sigur nu se va schimba nimic…

Uneori nu poți face treabă doar cu îngerii. Uneori vorba bună nu funcționează. Sunt momente în care trebuie să se taie în carne vie. Să se ia decizii care nu sunt tocmai pe placul tuturor. Iar atunci oamenii sunt catalogați drept extremiști…”, a remarcat Dragoș Hârjoabă, explicând de ce a optat pentru AUR.

Acesta a comentat și despre „ideologia neo-marxistă a USR care vrea să niveleze totul”, dar și despre „PSD care, la nivel de Bistrița, a demonstrat că poate face treabă”.

Nu m-am simțit niciodată reprezentat de PSD, dar la un moment dat au luat la un moment dat niște măsuri de dreapta foarte interesante… La nivel de Bistrița, PSD chiar a avut realizări deosebite, în ceea ce privește infrastructura sau Spitalul Județean. Am fi ipocriți să nu le recunoaștem. 

PNL în Bistrița nu-mi spune nimic, nu i-am văzut să facă ceva. Pare inexistent”, a mai comentat Dragoș Hârjoabă.

Acesta a povestit că cel mai greu a fost să facă ordine în filiala Bistrița. „Aici erau vreo 15 membri. În principiu le-a plăcut de mine. Dar o țineau tot în urlete și scandal. Am pornit cu organizația Bistrița nu de la zero, ci de la minus. Ulterior, în nouă luni am ajuns la peste 20 de organizații. Ne apropiem de 30”, a explicat liderul AUR BN. Acesta a recunoscut că fostul vicepreședinte al Consiliului Județean – Dorin Popescu (inițial membru PNL, ulterior)

Nu a venit nimeni să ceară funcții. Dorin Popescu s-a înscris în martie ca membru. Nu a vrut să iasă în față. Ne-a spus dacă vreți sau aveți nevoie de un sfat, vi-l pot oferi, pentru că sunt unul dintre cei mai bătrâni politiceni din Bistrița. Ne-a spus că nu mai are încredere în niciun partid politic. Dar că vede o speranță în noi și ar vrea să ne fie de ajutor. Nu ne-a cerut niciun post, niciun loc eligibil nicăieri…”, a mai precizat Dragoș Hârjoabă.

Și Răzvan Cerceja, șeful ADI Turism, fost simpatizant PD, este alături de AUR BN. „Mi-ar plăcea să fie și mai aproape, dar programul nu îi permite…”, a mai admis Dragoș Hârjoabă. 

Alte detalii despre protestul pe care AUR BN îl va organiza în acest weekend, în emisiunea de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

 1. Nu mai crede in nici un partid politic!
  Dar in el, oare din cei care il cunosc cu adevarat, mai crede careva?
  Referitor la Razvan,n-am cuvinte, ce sa zic, e foarte ocupat.
  Ma intreb asadar cum e seful, pe el nu-l cunosc?

 2. Priviți, histrionul iar joacă teatru,
  Pseudocynegetul de nota patru.
  Omul structurii, sub aripa cloștii,
  Repetă discursuri s-audă proștii.

  Din Valea Vinului spre Viile Tecii,
  Feriți-vă oameni, feriți-vă specii
  De vânătorul șmecher cu pușcă,
  Ce vă consideră biată plevușcă.

  Prin plaiuri de vânătoare intacte,
  Someșul spumegă pe cataracte.
  Râul năvalnic se zbate-n prislop
  Și-l cară la vale în luntre de plop.

 3. 1. Lemn de foc gratuit? De când a devenit Bistrița-Năsăud supă populară?
  2. Plantați 20 de fagi! Până acuma nu știam că în România fagul se plantează. Desigur, această premieră absolută nu putea fi patentată decât de unul cu numele predestinat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...