4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

VIDEO Candidatul PNL la șefia Consiliului Județean, stabilit în urma unor sondaje. Acesta va fi anunțat vara viitoare

Potrivit președintelui PNL BN, Ioan Turc, formațiunea politică de la nivel național urmează să sondeze mai mulți posibil candidați din întreaga țară pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Ulterior, PNL BN își va face propriul sondaj care îi va spune cine este cel mai potrivit pentru această funcție, iar candidatul urmează să fie anunțat în vara anului viitor.

Principalele formațiuni politice deja se pregătesc pentru alegerile locale din 2024. Dacă PSD BN deja și-a anunțat candidatul, în persoana deputatului Bogdan Ivan Gruia, PNL pregătește sondaje de opinie care să-i spună cine sunt cei mai potriviți candidați.

În prima fază, sondajul va fi realizat de structura centrală a PNL, urmând ca mai apoi și PNL BN să își facă propriile sondaje. Candidatul ar urma să fie anunțat cel mai târziu toamna anului viitor.

„Sondajul de la nivel național urmează să înceapă. Până la finalul lunii noiembrie sperăm să avem și datele interpretate”, a precizat Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...