18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

DREPT la replică, în atenția SC Aquabis SA Bistrița:

Urmare a comunicatului SC Aquabis SA Bistrita din data de 20 ianuarie 2021, cu privire la restricționarea apei potabile sau chiar lipsa acesteia, în perioada imediat următoare, datorită condițiilor meteo nefavorabile, Primăria comunei Lunca Ilvei transmite următoarele:

SC Aquabis SA transmitea următorul comunicat, în 20 ianuarie:

Aquabis: Lunca Ilvei, afectată de condițiile meteo nefavorabile

Luând act de aceste probleme deosebite, chiar și în acest context, Primăria Lunca Ilvei a dispus verificări în data de 22 ianuarie 2021, printr-o firmă specializată în materie de măsurare a debitului la nivelul de amonte stația de captare de pe str. Schitului. Au fost prezenți atât șeful de stație de la Rodna, cât și reprezentantul în teritoriu SC Aquabis SA. Sa constatat un debit de 6,1 l/secundă, respectiv 527 mc / 24h.

Raportat la numărul de abonați existenți și consumul aferent acestora, putem spune că debitul actual este aproximativ de 2,7 ori mai mare decât necesarul populației pentru acest interval.

În consecință, rugăm operatorul Regional SA Aquabis SA să-și remedieze toate deficiențele, defectele, pierderile, etc și să se delimiteze de a mai face astfel de afirmații, fără ca ele să fie probate de specialiștii pe care îi deține la fața locului.

Primăria comunei Lunca Ilvei

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...