6.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Drept la replică: Primăria Bistrița, precizări referitoare la Registrul Spațiilor Verzi

În legătură cu informațiile vehiculate în spațiul virtual și presă, în această dimineață, referitoare la Registrul Spațiilor Verzi, încă nefinalizatat în oraș, Primăria Bistrița face următoarele precizări:

„Primăria Bistrița nu a fost amendată de Garda de Mediu

Ca urmare a minciunilor vehiculate de unele mijloace media, preluate din spațiul virtual și neverificate, vă rugăm să publicați Nota de Constatare nr 370 / 11. 06.2020 realizată de reprezentanții Gărzii de Mediu Bistrița-Năsăud, în urma controlului din ziua respectivă, cu mențiunea că sancțiunea aplicată nu este o amendă usturătoare, ci un avertisment. Facem precizarea că la nivelul Municipiului Bistrița demersurile pentru realizarea Registrului Spațiilor Verzi au demarat în urmă cu 10 ani, iar finalizarea acestui document este estimată pentru toamna acestui an. Trebuie menționat că, până la această dată, majoritatea municipiilor din țară nu au finalizat încă Registrul Spațiilor Verzi”, se precizează în comunicatul instituției. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...