2.1 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

VIDEO: Când va fi gata drumul care leagă Zagra de Mocod

Invitat la Bistrițeanul Live, primarul Dumitru Bușcoi din Zagra a dat o veste bună localnicilor din Mocod. Edilul a anunțat detalii referitoare la drumul care leagă comuna de Mocod.

Primarul Dumitru Bușcoiu din Zagra a vorbit la Bistrițeanul Live despre investițiile și proiectele finalizate în ultimii ani, în comuna pe care o administrează. Acesta a dat detalii despre canalizarea în Zagra. Lucrările referitoare la canalizare vor continua în satele Poienile Zăgrii și Suplai.

S-a făcut și proiectul pentru gaz, urmând ca atunci când vor demara lucrările – totul să fie pregătit din punctul de vedere al documentației.

Cât despre greutățile pe care le-a întâmpinat – Dumitru Bușcoiu a recunoscut că cele mai problematice au fost licitațiile. Și asta din cauza numeroaselor contestații de care a avut parte.

Doi ani de zile am întârziat cu lucrările la reabilitarea primăriei. Am fost dați în judecată, au tot contestat. În final, am câștigat. Dar lucrările au întârziat foarte mult. Am avut vreo 4, 5 proiecte contestate. În toate am avut câștig de cauză…”, a mărturisit Dumitru Bușcoiu.

Edilul din Zagra a vorbit și despre drumul spre Mocod, pe care comunitatea îl așteaptă cu sufletul la gură.

Lucrările al drumul care leagă Zagra de Mocod încep pe 15 septembrie. Nu știu sigur dacă va fi gata chiar până la sfârșitul anului. Dar din Zagra și de la Cociu lucrările vor începe sigur pe 15 septembrie”, a precizat Dumitru Bușcoiu.

Alte probleme ale administrației locale din Zagra puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F598306160846896%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...