9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

VIDEO: Când va fi gata drumul care leagă Zagra de Mocod

Invitat la Bistrițeanul Live, primarul Dumitru Bușcoi din Zagra a dat o veste bună localnicilor din Mocod. Edilul a anunțat detalii referitoare la drumul care leagă comuna de Mocod.

Primarul Dumitru Bușcoiu din Zagra a vorbit la Bistrițeanul Live despre investițiile și proiectele finalizate în ultimii ani, în comuna pe care o administrează. Acesta a dat detalii despre canalizarea în Zagra. Lucrările referitoare la canalizare vor continua în satele Poienile Zăgrii și Suplai.

S-a făcut și proiectul pentru gaz, urmând ca atunci când vor demara lucrările – totul să fie pregătit din punctul de vedere al documentației.

Cât despre greutățile pe care le-a întâmpinat – Dumitru Bușcoiu a recunoscut că cele mai problematice au fost licitațiile. Și asta din cauza numeroaselor contestații de care a avut parte.

Doi ani de zile am întârziat cu lucrările la reabilitarea primăriei. Am fost dați în judecată, au tot contestat. În final, am câștigat. Dar lucrările au întârziat foarte mult. Am avut vreo 4, 5 proiecte contestate. În toate am avut câștig de cauză…”, a mărturisit Dumitru Bușcoiu.

Edilul din Zagra a vorbit și despre drumul spre Mocod, pe care comunitatea îl așteaptă cu sufletul la gură.

Lucrările al drumul care leagă Zagra de Mocod încep pe 15 septembrie. Nu știu sigur dacă va fi gata chiar până la sfârșitul anului. Dar din Zagra și de la Cociu lucrările vor începe sigur pe 15 septembrie”, a precizat Dumitru Bușcoiu.

Alte probleme ale administrației locale din Zagra puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos: 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F598306160846896%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...