18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Drumul Romanilor 4.0, în weekend, la Piatra Fântânele: O experiență unică!

Zeci de sportivi din România, Slovacia, Polonia, Ungaria și Republica Moldova vor participa, în acest weekend, la Piatra Fântânele, la concursul internațional de atelaje trase de câini. Se anunță „o experiență unică în cel mai frumos loc de pe pământ – acolo unde se întâlnește Drumul Romanilor cu Via Transilvanica…!”

Intră și tu în ritmul aventurii la Drumul Romanilor 4.0! Trăiește o experiență unică în cel mai frumos loc de pe pământ – acolo unde se întâlnește Drumul Romanilor cu Via Transilvanica…!

Cam așa sună invitația celor de la Club Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud – inițiatorii competiției care se va desfășura în 15-16 februarie 2020.

Concursul are caracter internațional și se va desfășura pe parcursul a doua manșe. Până la această oră, în competiție s-au înscris 46 de sportivi din România, Slovacia, Polonia, Ungaria și Republica Moldova.

Aceștia, alături de câinii lor, vor putea să participe la cele 5 categorii de concurs, pe un traseu total de 25 de kilometri.

Primul start, în ambele zile de concurs, va fi la ora 11:00, iar organizatorii estimează că ultimul start va fi în jurul orei 14:00.

Ceremonia de premiere are loc duminică, 16 februarie, în jurul orei 14:30.

Vă invităm cu mic cu mare să vă bucurați de un spectacol rar!”, a transmis Damaschin Berende, președintele Clubului Sportiv Sleddog Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...