2.8 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

După 4 ani jumate de muncă asiduă, Via Transilvanica este gata! În toamnă, un târg va marca reușita

Asociația Tășuleasa Social anunță că a stabilit data pentru inaugurarea întreg traseului Via Transilvanica. Finalizarea lucrărilor ce s-au întins pe 4 ani și jumătate va fi marcată printr-un târg, ce se va desfășura în toamnă, la Alba Iulia.

De 4 ani și jumătate au avut nevoie cei de la Asociația Tășuleasa Social pentru a finaliza traseul Via Transilvanica, ce străbate țara dintr-un capăt în altul. Lucrările sunt aproape gata, iar Asociația Tășuleasa Social se pregătește de inaugurarea oficială.

„Via Transilvanica va fi finalizată în întregime, după patru ani jumătate de muncă asiduă, iar sărbătoarea grandioasă a întregului traseu va avea loc în forma unui „târg” : loc de întâlnire, schimb de experiențe turistice cu organizații, trasee, destinații turistice din toată țara și din toată lumea! Vrem să unim traseele și experiențele noastre, toți oamenii drumului, pe cei cu drag de țară și pe cei curioși să o cunoască pe data de 8 octombrie 2022, la Alba Iulia, acolo unde a început totul!”, precizează cei de la Tășuleasa Social.

Traseul de drumeții Via Transilvanica se întinde pe 1400 de kilometri, care leagă neîntrerupt Putna de Drobeta Turnu-Severin. Acesta poate parcurs la pas, cu bicicleta sau călare.

În urmă cu câteva zile, asociația Tășuleasa Social preciza pe pagina oficială de Facebook a traseului să amenajează ultimii kilometri din traseul de drumeții, în județul Alba.

Foto: Tășuleasa Social 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...