-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO – Distractia penală a unor copii din Subcetate: au spart geamurile unei case

O casă abia ridicată, din Subcetate, a fost…vandalizată. Totul, ca o ”distracție” a unor copii. Aceștia au aruncat cu pietre în geamuri, în ciuda certurilor primite de la unii bistrițeni..

O casă a fost ridicată la roșu și i s-au pus geamurile, în cartierul Subcetate, în apropierea noii parcări făcute de Primăria Bistrița.

Zilele trecute, mai mulți copii ”din cartier„, și-au găsit un nou joc. AU luat pietre și au aruncat către casă.

Mai multe persoane le-au atras atenția, dar copiii nu s-au oprit. Iar geamurile casei sunt acum sparte: toate pe partea spre parcare, dar și unul dinspre străduță.

Săracul om, a cui e casa, măcar dacă-și va găsi geamurile sparte, să știe ce s-a întâmplat” au spus oamenii care au privit neputincioși întreaga scenă.


 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Casa este la 100 metri de sediul „miliției locale”,care fac schimbul de tură dimineața la 06.00 în aceeași parcare și o taie înapoi la somnic.Muzica „rupe” vis-a-vis de ei,în blocul 9,niște moroi nespălați își dac de cap și domnii militieni locali,foștii GARDIENI PUBLICI,nu au sânge să intervină. RUȘINE DOMNULE PRIMAR PENTRU NEIMPLICAREA AUTORITĂȚILOR!!!

  2. Sa stie si proprietarul de ce s a trezit cu sticla sparta…centura nu se intrerupe pe zidarie asa unde vrea ea….decat in dreptul samburilor sau stalpilor din beton armat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: