11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO/VIDEO – Distractia penală a unor copii din Subcetate: au spart geamurile unei case

O casă abia ridicată, din Subcetate, a fost…vandalizată. Totul, ca o ”distracție” a unor copii. Aceștia au aruncat cu pietre în geamuri, în ciuda certurilor primite de la unii bistrițeni..

O casă a fost ridicată la roșu și i s-au pus geamurile, în cartierul Subcetate, în apropierea noii parcări făcute de Primăria Bistrița.

Zilele trecute, mai mulți copii ”din cartier„, și-au găsit un nou joc. AU luat pietre și au aruncat către casă.

Mai multe persoane le-au atras atenția, dar copiii nu s-au oprit. Iar geamurile casei sunt acum sparte: toate pe partea spre parcare, dar și unul dinspre străduță.

Săracul om, a cui e casa, măcar dacă-și va găsi geamurile sparte, să știe ce s-a întâmplat” au spus oamenii care au privit neputincioși întreaga scenă.


 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Casa este la 100 metri de sediul „miliției locale”,care fac schimbul de tură dimineața la 06.00 în aceeași parcare și o taie înapoi la somnic.Muzica „rupe” vis-a-vis de ei,în blocul 9,niște moroi nespălați își dac de cap și domnii militieni locali,foștii GARDIENI PUBLICI,nu au sânge să intervină. RUȘINE DOMNULE PRIMAR PENTRU NEIMPLICAREA AUTORITĂȚILOR!!!

  2. Sa stie si proprietarul de ce s a trezit cu sticla sparta…centura nu se intrerupe pe zidarie asa unde vrea ea….decat in dreptul samburilor sau stalpilor din beton armat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?