13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

FOTO/VIDEO – Distractia penală a unor copii din Subcetate: au spart geamurile unei case

O casă abia ridicată, din Subcetate, a fost…vandalizată. Totul, ca o ”distracție” a unor copii. Aceștia au aruncat cu pietre în geamuri, în ciuda certurilor primite de la unii bistrițeni..

O casă a fost ridicată la roșu și i s-au pus geamurile, în cartierul Subcetate, în apropierea noii parcări făcute de Primăria Bistrița.

Zilele trecute, mai mulți copii ”din cartier„, și-au găsit un nou joc. AU luat pietre și au aruncat către casă.

Mai multe persoane le-au atras atenția, dar copiii nu s-au oprit. Iar geamurile casei sunt acum sparte: toate pe partea spre parcare, dar și unul dinspre străduță.

Săracul om, a cui e casa, măcar dacă-și va găsi geamurile sparte, să știe ce s-a întâmplat” au spus oamenii care au privit neputincioși întreaga scenă.


 

 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Casa este la 100 metri de sediul „miliției locale”,care fac schimbul de tură dimineața la 06.00 în aceeași parcare și o taie înapoi la somnic.Muzica „rupe” vis-a-vis de ei,în blocul 9,niște moroi nespălați își dac de cap și domnii militieni locali,foștii GARDIENI PUBLICI,nu au sânge să intervină. RUȘINE DOMNULE PRIMAR PENTRU NEIMPLICAREA AUTORITĂȚILOR!!!

  2. Sa stie si proprietarul de ce s a trezit cu sticla sparta…centura nu se intrerupe pe zidarie asa unde vrea ea….decat in dreptul samburilor sau stalpilor din beton armat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.