25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

După-masă nebună! Tentativă de suicid și scandal cu înjunghieri, pe Valea Bârgăului!

Echipajele medicale și ale poliției au avut două intervenții, în această după-masă, pe Valea Bârgăului. În unul din cazuri, o persoană a vrut să-și pună capăt zilelor. În al doilea, doi frați s-au certat până unul a ajuns la spital și celălalt la sediul poliției.

„O lume nebună, nebună de tot” spun niște versuri! Cam asta e și concluzia după intervențiile salvatorilor din această după-masă!

Puțin după ora 17:00, un Echipaj de Prim Ajutor și unul de Terapie Intensivă Mobilă au intervenit în Tureac. O persoană ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.

Salvatorii ar fi găsit bărbatul într-o avansată stare de ebrietate, și a scăpat cu zile.

În jurul orei 19:30, tot pe Valea Bârgăului, a izbucnit un scandal. Între doi frați! De la certuri s-a ajuns la violență. Unul a scos un cuțit și și-a înjunghiat fratele.

„În această seară, în localitatea Bistrița Bârgăului, între doi frați a izbucnit un scandal care a degenerat, cei doi agresându-se reciproc. La un moment dat, fratele mai mare, în vârstă de 50 de ani, l-a înjunghiat pe celălalt, în vârstă de 49 de ani, în zona pieptului. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului. Celălalt, bănuit de comiterea faptei, a fost prins și condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt efectuate cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrita-Năsăud sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor”, anunță IPJ BN.

 

Foto – Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: