13.8 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

După-masă nebună! Tentativă de suicid și scandal cu înjunghieri, pe Valea Bârgăului!

Echipajele medicale și ale poliției au avut două intervenții, în această după-masă, pe Valea Bârgăului. În unul din cazuri, o persoană a vrut să-și pună capăt zilelor. În al doilea, doi frați s-au certat până unul a ajuns la spital și celălalt la sediul poliției.

„O lume nebună, nebună de tot” spun niște versuri! Cam asta e și concluzia după intervențiile salvatorilor din această după-masă!

Puțin după ora 17:00, un Echipaj de Prim Ajutor și unul de Terapie Intensivă Mobilă au intervenit în Tureac. O persoană ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.

Salvatorii ar fi găsit bărbatul într-o avansată stare de ebrietate, și a scăpat cu zile.

În jurul orei 19:30, tot pe Valea Bârgăului, a izbucnit un scandal. Între doi frați! De la certuri s-a ajuns la violență. Unul a scos un cuțit și și-a înjunghiat fratele.

„În această seară, în localitatea Bistrița Bârgăului, între doi frați a izbucnit un scandal care a degenerat, cei doi agresându-se reciproc. La un moment dat, fratele mai mare, în vârstă de 50 de ani, l-a înjunghiat pe celălalt, în vârstă de 49 de ani, în zona pieptului. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului. Celălalt, bănuit de comiterea faptei, a fost prins și condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt efectuate cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrita-Năsăud sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor”, anunță IPJ BN.

 

Foto – Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: