28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

După-masă nebună! Tentativă de suicid și scandal cu înjunghieri, pe Valea Bârgăului!

Echipajele medicale și ale poliției au avut două intervenții, în această după-masă, pe Valea Bârgăului. În unul din cazuri, o persoană a vrut să-și pună capăt zilelor. În al doilea, doi frați s-au certat până unul a ajuns la spital și celălalt la sediul poliției.

„O lume nebună, nebună de tot” spun niște versuri! Cam asta e și concluzia după intervențiile salvatorilor din această după-masă!

Puțin după ora 17:00, un Echipaj de Prim Ajutor și unul de Terapie Intensivă Mobilă au intervenit în Tureac. O persoană ar fi vrut să-și pună capăt zilelor.

Salvatorii ar fi găsit bărbatul într-o avansată stare de ebrietate, și a scăpat cu zile.

În jurul orei 19:30, tot pe Valea Bârgăului, a izbucnit un scandal. Între doi frați! De la certuri s-a ajuns la violență. Unul a scos un cuțit și și-a înjunghiat fratele.

„În această seară, în localitatea Bistrița Bârgăului, între doi frați a izbucnit un scandal care a degenerat, cei doi agresându-se reciproc. La un moment dat, fratele mai mare, în vârstă de 50 de ani, l-a înjunghiat pe celălalt, în vârstă de 49 de ani, în zona pieptului. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului. Celălalt, bănuit de comiterea faptei, a fost prins și condus la sediul poliției pentru audieri. În cauză sunt efectuate cercetări de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrita-Năsăud sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de omor”, anunță IPJ BN.

 

Foto – Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...