6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

E oficial! Bistrițenii plătesc mai puțin la gunoi

După un scandal monstru, bistrițenilor li s-a promis subvenționarea taxei de gunoi. S-au găsit bani pentru acest lucru, iar acum totul e oficial! Astăzi, în ședința de Consiliu Local, s-a votat subvenționarea taxei începând cu luna aprilie.

Bistrițenii s-au revoltat la începutul anului, atunci când au aflat că taxa de salubritate este de 11,5 lei pe lună/persoană. Viceprimarul Cristian Niculae a și ieșit la rampă cu explicații și promisiuni că va găsi bani pentru subvenționare.

Astăzi, în ședința de Consiliu Local, subvenționarea taxei de salubrizare pentru bistrițeni a primit votul consilierilor.

„În aceste vremuri grele, bistrițenii primesc și vești bune – pentru perioada aprilie – decembrie 2020 vor plăti taxa de salubrizare la fel ca și anul trecut, 6,6 lei/lună/persoană”, anunță Cristian Niculae.

Pentru cei care au achitat deja această taxă în lunile anterioare pentru tot anul, banii plătiți suplimentar pentru perioada celor 9 luni, vor compensa viitoarele taxe și impozite ale acelei persoane sau pot fi returnați la cererea persoanei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: