0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

E oficial! Bistrițenii plătesc mai puțin la gunoi

După un scandal monstru, bistrițenilor li s-a promis subvenționarea taxei de gunoi. S-au găsit bani pentru acest lucru, iar acum totul e oficial! Astăzi, în ședința de Consiliu Local, s-a votat subvenționarea taxei începând cu luna aprilie.

Bistrițenii s-au revoltat la începutul anului, atunci când au aflat că taxa de salubritate este de 11,5 lei pe lună/persoană. Viceprimarul Cristian Niculae a și ieșit la rampă cu explicații și promisiuni că va găsi bani pentru subvenționare.

Astăzi, în ședința de Consiliu Local, subvenționarea taxei de salubrizare pentru bistrițeni a primit votul consilierilor.

„În aceste vremuri grele, bistrițenii primesc și vești bune – pentru perioada aprilie – decembrie 2020 vor plăti taxa de salubrizare la fel ca și anul trecut, 6,6 lei/lună/persoană”, anunță Cristian Niculae.

Pentru cei care au achitat deja această taxă în lunile anterioare pentru tot anul, banii plătiți suplimentar pentru perioada celor 9 luni, vor compensa viitoarele taxe și impozite ale acelei persoane sau pot fi returnați la cererea persoanei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...