13.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

E oficial! Bistrițenii plătesc mai puțin la gunoi

După un scandal monstru, bistrițenilor li s-a promis subvenționarea taxei de gunoi. S-au găsit bani pentru acest lucru, iar acum totul e oficial! Astăzi, în ședința de Consiliu Local, s-a votat subvenționarea taxei începând cu luna aprilie.

Bistrițenii s-au revoltat la începutul anului, atunci când au aflat că taxa de salubritate este de 11,5 lei pe lună/persoană. Viceprimarul Cristian Niculae a și ieșit la rampă cu explicații și promisiuni că va găsi bani pentru subvenționare.

Astăzi, în ședința de Consiliu Local, subvenționarea taxei de salubrizare pentru bistrițeni a primit votul consilierilor.

„În aceste vremuri grele, bistrițenii primesc și vești bune – pentru perioada aprilie – decembrie 2020 vor plăti taxa de salubrizare la fel ca și anul trecut, 6,6 lei/lună/persoană”, anunță Cristian Niculae.

Pentru cei care au achitat deja această taxă în lunile anterioare pentru tot anul, banii plătiți suplimentar pentru perioada celor 9 luni, vor compensa viitoarele taxe și impozite ale acelei persoane sau pot fi returnați la cererea persoanei.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: