-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

Toți pacienții care se internează la Clinica Sanovil sunt testați pentru COVID-19!

Clinica Sanovil Bistrița a început testarea pentru COVID-19 a tuturor gravidelor. Sunt testați și pacienții care se prezintă în urgență și necesită internare în cadrul unității medicale.

La Clinica Sanovil se fac testări pentru Covid-19, precizează conducerea instituției medicale. „Este una din multiplele măsuri instituite pentru a asigura un climat de maximăsiguranță pentru pacienți, atât pe partea de maternitate, cât și în celelalte secții.

De asemenea – precizează reprezentanții Sanovil – sunt testate și persoanele care se prezintă în urgență, pentru o consultație pentru care nu este necesară internarea. Asta în cazul în care pacientul prezintă simptome respiratorii sau elemente sugestive pentru o posibilă infecție cu Coronavirus.

În cazul unei eventuale depistări a unui caz pozitiv, pacientul nu va fi internat”, precizează reprezentanții Sanovil.

În  cazul unui rezultat pozitiv, va fi anunțată imediat Direcția de Sănătate Publică pentru a lua măsurile necesare, în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: