6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Toți pacienții care se internează la Clinica Sanovil sunt testați pentru COVID-19!

Clinica Sanovil Bistrița a început testarea pentru COVID-19 a tuturor gravidelor. Sunt testați și pacienții care se prezintă în urgență și necesită internare în cadrul unității medicale.

La Clinica Sanovil se fac testări pentru Covid-19, precizează conducerea instituției medicale. „Este una din multiplele măsuri instituite pentru a asigura un climat de maximăsiguranță pentru pacienți, atât pe partea de maternitate, cât și în celelalte secții.

De asemenea – precizează reprezentanții Sanovil – sunt testate și persoanele care se prezintă în urgență, pentru o consultație pentru care nu este necesară internarea. Asta în cazul în care pacientul prezintă simptome respiratorii sau elemente sugestive pentru o posibilă infecție cu Coronavirus.

În cazul unei eventuale depistări a unui caz pozitiv, pacientul nu va fi internat”, precizează reprezentanții Sanovil.

În  cazul unui rezultat pozitiv, va fi anunțată imediat Direcția de Sănătate Publică pentru a lua măsurile necesare, în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: