25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Toți pacienții care se internează la Clinica Sanovil sunt testați pentru COVID-19!

Clinica Sanovil Bistrița a început testarea pentru COVID-19 a tuturor gravidelor. Sunt testați și pacienții care se prezintă în urgență și necesită internare în cadrul unității medicale.

La Clinica Sanovil se fac testări pentru Covid-19, precizează conducerea instituției medicale. „Este una din multiplele măsuri instituite pentru a asigura un climat de maximăsiguranță pentru pacienți, atât pe partea de maternitate, cât și în celelalte secții.

De asemenea – precizează reprezentanții Sanovil – sunt testate și persoanele care se prezintă în urgență, pentru o consultație pentru care nu este necesară internarea. Asta în cazul în care pacientul prezintă simptome respiratorii sau elemente sugestive pentru o posibilă infecție cu Coronavirus.

În cazul unei eventuale depistări a unui caz pozitiv, pacientul nu va fi internat”, precizează reprezentanții Sanovil.

În  cazul unui rezultat pozitiv, va fi anunțată imediat Direcția de Sănătate Publică pentru a lua măsurile necesare, în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.