-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Toți pacienții care se internează la Clinica Sanovil sunt testați pentru COVID-19!

Clinica Sanovil Bistrița a început testarea pentru COVID-19 a tuturor gravidelor. Sunt testați și pacienții care se prezintă în urgență și necesită internare în cadrul unității medicale.

La Clinica Sanovil se fac testări pentru Covid-19, precizează conducerea instituției medicale. „Este una din multiplele măsuri instituite pentru a asigura un climat de maximăsiguranță pentru pacienți, atât pe partea de maternitate, cât și în celelalte secții.

De asemenea – precizează reprezentanții Sanovil – sunt testate și persoanele care se prezintă în urgență, pentru o consultație pentru care nu este necesară internarea. Asta în cazul în care pacientul prezintă simptome respiratorii sau elemente sugestive pentru o posibilă infecție cu Coronavirus.

În cazul unei eventuale depistări a unui caz pozitiv, pacientul nu va fi internat”, precizează reprezentanții Sanovil.

În  cazul unui rezultat pozitiv, va fi anunțată imediat Direcția de Sănătate Publică pentru a lua măsurile necesare, în conformitate cu recomandările Ministerului Sănătății. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: