13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Eduard Dragu vă așteaptă azi la Taverna să vă dea autografe, în semn de mulțumire că l-ați susținut!

Bistrița a avut un reprezentant în finala Românii au talent. Eduard Dragu, Micul Prinț al bistrițenilor- a impresionat printr-o interpretare excelentă la pian. I-ați fost alături – prin încurajări și voturi- iar acum vrea să vă mulțumească. Azi vă așteaptă la Taverna Dogarilor.

Bistrițenii au stat cu sufletul la gură și mâna pe telefoane, în semifinala 2 și finala show-ului Românii au talent!

Eduard Dragu – copilul minune datorită căruia există Centrul Micul Prinț – dedicat copiilor cu autism, a impresionat o țară întreasgă. Nu doar că și-a depășit starea sa, dar a interpretat la pian piese grele – excelent!

Acum, vreas să vă mulțumească pentru încurajări și voturi. AȘa că azi vă așteaptă să vă deas o îmbrățișare și un autograf. De la ora 17.00, la Taverna Dogarilor.

Salutare, prieteni bistrițeni!

Sunt foarte fericit că am ajuns acasă, de unde m-ați susținut cu atâta dragoste și încredere în Finala Românii au Talent.

Pentru că sunt foarte recunoscător, vă aștept joi, de la 17:30, la Taverna Dogarilor să vă mulțumesc persoanal și să vă dau un autograf. Dacă aveți drum pe acolo și doriți să ne cunoaștem vă aștept cu drag, alături de colegii și prietenii mei de la Micul Prinț.

Edy

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...