14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Eduard Dragu vă așteaptă azi la Taverna să vă dea autografe, în semn de mulțumire că l-ați susținut!

Bistrița a avut un reprezentant în finala Românii au talent. Eduard Dragu, Micul Prinț al bistrițenilor- a impresionat printr-o interpretare excelentă la pian. I-ați fost alături – prin încurajări și voturi- iar acum vrea să vă mulțumească. Azi vă așteaptă la Taverna Dogarilor.

Bistrițenii au stat cu sufletul la gură și mâna pe telefoane, în semifinala 2 și finala show-ului Românii au talent!

Eduard Dragu – copilul minune datorită căruia există Centrul Micul Prinț – dedicat copiilor cu autism, a impresionat o țară întreasgă. Nu doar că și-a depășit starea sa, dar a interpretat la pian piese grele – excelent!

Acum, vreas să vă mulțumească pentru încurajări și voturi. AȘa că azi vă așteaptă să vă deas o îmbrățișare și un autograf. De la ora 17.00, la Taverna Dogarilor.

Salutare, prieteni bistrițeni!

Sunt foarte fericit că am ajuns acasă, de unde m-ați susținut cu atâta dragoste și încredere în Finala Românii au Talent.

Pentru că sunt foarte recunoscător, vă aștept joi, de la 17:30, la Taverna Dogarilor să vă mulțumesc persoanal și să vă dau un autograf. Dacă aveți drum pe acolo și doriți să ne cunoaștem vă aștept cu drag, alături de colegii și prietenii mei de la Micul Prinț.

Edy

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...