1.6 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

„Efectul pervers” al mutării secției de Oncologie la Hotel Krone: medicii sunt amendați pentru că nu au unde parca regulamentar

Hotelul Krone a fost preluat de Consiliul Județean și găzduiește momentan secția de Oncologie a Spitalului de Urgență. Lipsa locurilor de parcare din zonă își spune cuvântul: medicii sunt nevoiți să își lase mașinile pe unde pot și se trezesc cu amenzi.

Strada Grănicerilor a devenit sufocată după mutarea secției de Oncologie la Spitalul Krone. Acolo deja funcționează o instituție și Unitatea Militară, plus că în parcarea din capătul străzii își desfășoară activitatea școlile de șoferi.

Medicii, pacienții și aparținătorii acestora se văd nevoiți să își parcheze mașinile pe unde pot, inclusiv pe trotuare, practică ce le-a adus deja amenzi de la Poliția Locală, după cum a dezvăluit în ședința ordinară de CL de ieri, medicul Radu Elisei, care este și consilier local.

„Secția de Oncologie a Spitalului, până la finalizarea spitalului de pe Alba Iulia, lucrează la Krone. Acolo e o problemă foarte mare cu locurile de parcare, pacienții și aparținătorii nu pot parca la 500 de metri distanță să-i plimbi cu căruciorul pe drum. Poliția Locală taie chitanțe atât personalului medical, cât și aparținătorului”, a precizat medicul în ședința de ieri.

Ca o soluție provizorie, primarul Ioan Turc a decis ca școlile de șoferi să își mute activitatea în Viișoara, pentru a elibera parcarea din capătul străzii Grănicerilor, care va putea fi folosită de către medici și cei care au treabă la Secția de Oncologie sau la Casa de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud. Parcarea respectivă are în jur de 200 de locuri de parcare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.