-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Elevii unei clase de la Colegiul „Andrei Mureșanu” sar în ajutorul colegilor fără tablete pentru școala online! Cum îi puteți ajuta

„Noi, elevii clasei a XII-a E de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, vrem să ajutăm! Am luat inițiativa de a achiziționa tablete sau laptopuri pentru elevii care nu au posibilitatea de a se bucura de acestea, au anunțat elevii colegiului.

Pentru a-și atinge obiectivul, elevii din XII E ne cer și nouă ajutorul. Sunt sute, poate mii de elevi din Bistrița-Năsăud de care nu știm, care nu se pot conecta la orele online. Sau care împart un telefon cu încă cinci frați, fiindu-le răpit dreptul la educație, subliniază elevii de la Colegiul „Andrei Mureșanu”.

Acesta a fost și motivul pentru care liceenii au inițiat mișcarea #elevpentruelev, care nu putea fi pusă în practică fără ajutorul mărunt al multor voluntari. „Vrem să arătăm că se poate și că elevii pot schimba lumea altor elevi. Orice donație făcută poate să educe un elev privat de dreptul de a fi educat!”, argumentează elevii colegiului „Andrei Mureșanu”.

Se poate dona în următoarele conturi pe numele Ionela Zbînca, la Banca Transilvania:

LEI – RO79BTRLRONCRT0425751702

EURO – RO56BTRLEURCRT0425751701

Se pot dona, de asemenea, și tablete sau laptopuri folosite, dar funcționale. Acestea vor fi ulterior distribuite elevilor care au mare nevoie de ele.

Donează, educă, fii online! Vă mulțumim!”, au mai transmis elevii clasei a XII-a E, de la Colegiul „Andrei Mureșanu”.

Pentru mai multe detalii referitoare la întregul demers al liceenilor, puteți suna la numărul de telefon: 0759.412.704 sau 0758.192.531.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...