11.1 C
Bistrița
duminică, mai 16, 2021

Elevii unei clase de la Colegiul „Andrei Mureșanu” sar în ajutorul colegilor fără tablete pentru școala online! Cum îi puteți ajuta

„Noi, elevii clasei a XII-a E de la Colegiul Național „Andrei Mureșanu” Bistrița, vrem să ajutăm! Am luat inițiativa de a achiziționa tablete sau laptopuri pentru elevii care nu au posibilitatea de a se bucura de acestea, au anunțat elevii colegiului.

Pentru a-și atinge obiectivul, elevii din XII E ne cer și nouă ajutorul. Sunt sute, poate mii de elevi din Bistrița-Năsăud de care nu știm, care nu se pot conecta la orele online. Sau care împart un telefon cu încă cinci frați, fiindu-le răpit dreptul la educație, subliniază elevii de la Colegiul „Andrei Mureșanu”.

Acesta a fost și motivul pentru care liceenii au inițiat mișcarea #elevpentruelev, care nu putea fi pusă în practică fără ajutorul mărunt al multor voluntari. „Vrem să arătăm că se poate și că elevii pot schimba lumea altor elevi. Orice donație făcută poate să educe un elev privat de dreptul de a fi educat!”, argumentează elevii colegiului „Andrei Mureșanu”.

Se poate dona în următoarele conturi pe numele Ionela Zbînca, la Banca Transilvania:

LEI – RO79BTRLRONCRT0425751702

EURO – RO56BTRLEURCRT0425751701

Se pot dona, de asemenea, și tablete sau laptopuri folosite, dar funcționale. Acestea vor fi ulterior distribuite elevilor care au mare nevoie de ele.

Donează, educă, fii online! Vă mulțumim!”, au mai transmis elevii clasei a XII-a E, de la Colegiul „Andrei Mureșanu”.

Pentru mai multe detalii referitoare la întregul demers al liceenilor, puteți suna la numărul de telefon: 0759.412.704 sau 0758.192.531.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

PRO-COMPRESOARE Bistrița – lider în vânzarea de compresoare noi și second hand. La nevoie, le poți și închiria

PRO-COMPRESOARE Bistrița este lider local în furnizarea și întreținerea compresoarelor cu șurub,  diesel sau oil free....

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...