16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

VIDEO – Elicopterul SMURD chemat pentru un bărbat ce s-a tăiat cu drujba

Incidentul a avut loc în Miceștii de Câmpie. Un bărbat s-a tăiat cu drujba. S-a decis solicitarea elicopterului SMURD pentru a transporta victima la o unitate medicală de specialitate.

Un bărbat din Miceștii de Câmpie s-a accidentat, tăindu-se cu drujba la o mână. Un Echipaj de Prim Ajutor din Lechința și unul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD îi acordă acestuia îngrijiri medicale.

În sprijin a fost solicitat și un elicopter SMURD care să transporte de urgență victima la o unitate medicală de specialitate. Victima are 61 de ani.

UPDATE: 

Victima este tocmai fostul viceprimar al comunei Miceștii de Câmpie, Matei Viluț. Acesta s-a accidentat în timp ce încerca să taie lemn cu o circulă, în curtea mamei sale. Se pare că acesta și-a retezat mâna mai sus de cot, starea sa fiind destul de gravă, în ciuda faptului că în tot acest timp a fost conștient.

Bărbatul va fi transportat la o clinică de specialitate din Târgu Mureș cu elicopterul SMURD. Deocamdată nu se știe dacă medicii vor reuși să îi salveze mâna.

„Pacientul a fost stabilizat de echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta și pregătit pentru a fi preluat de elicopterul SMURD în vederea transportării la o clinica de specialitate din municipiul Târgu Mureș. Primul ajutor (prima intervenție) a fost asigurat de medicul de familie și asistentul medical din localitate. Elicopterul a aterizat pe terenul de sport din localitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.