2.7 C
Bistrița
duminică, decembrie 4, 2022

Elicopterul SMURD, solicitat să preia un bărbat prins sub tractor

Accidentul s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în localitatea Ciceu Corabia. Echipaje medicale de la Beclean și Dej au pornit spre locul indicat. S-a solicitat și intervenția elicopterului SMURD. UPDATE:

Mobilizare de echipaje medicale pentru a salva viața unui bărbat din Ciceu Corabia.

Conform primelor informații, un tractor a căzut peste bărbat. Aparținătorii l-ar fi scos de sub utilaj, iar acesta ar fi inconștient.

Înspre locul indicat au plecat un Echipaj de Prim Ajutor de la Beclean și o ambulanță de la Dej. Totodată s-a solicitat și intervenția elicopterului SMURD.

UPDATE

Din nefericire, echipajele medicale au găsit victima cu leziuni incompatibile cu viața, fiind astfel obligate să declare decesul.

Conform primelor verificări efectuate la fața locului, un bărbat de 48 de ani, din Ciceu Corabia, conducea un tractor, în locul numit ” Între Ponoare” de pe raza localității de domiciliu. La un moment dat, pe un drum în rampă, a pierdut controlul acestuia și s-a răsturnat. În urma accidentului, din păcate, acesta a decedat. Polițiști din Beclean continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...