12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Eliminarea arborilor uscați continuă pe alte 4 străzi din Bistrița

 

Printre intervențiile programate pentru săptămâna în curs de Primăria Bistrița, prin Direcția Infrastructură și Servicii, se numără și eliminarea arborilor uscați de pe străzile Gării, Ursului, Libertății și Piața Morii.

Aproape 100 de arbori, majoritatea dintre aceștia situați pe axa de transport Gării – Năsăudului, vor fi puși la pâmânt în perioada următoare.

Primii „vizați” au fost cei de pe Bulevardul Decebal:

Dispar aproape 100 de arbori din Bistrița! Se începe cu Bulevardul Decebal

Săptămâna aceasta angajații primăriei vor continua cu eliminarea copacilor uscați de pe străzile Gării, Ursului, Libertății și Piața Morii, potrivit informațiilor postate pe site-ul instituției.

Conform saptamana.online, pe Strada Gării vor fi eliminați 12 arbori, din speciile salcâm, tei și castan, fiindcă sunt uscați/parțial uscați, prezintă elemente de degradare fizică (cavități, putregai și crăpături), înclinări ale trunchiului și stabilitate precară (cu risc de cădere).

Aceste intervenții au primit aviz favorabil din partea Agenției pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud, cu condiția înlocuirii copacilor tăiați cu alte exemplare.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Foarte bine, ce vreti, sa ne cada in cap si pe masini , cand este furtuna ( si nu numai ) ? Bine fac … ! Primariile, raspund material , contraventional chiar si peal… petru pagubele cauzate de bunurile si obiectele care se afla in gestiunea , administrarea si paza lor juridica !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?