21.5 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Emil Radu Moldovan: Cei mici au nevoie de ghidaj sănătos, ca să ajungă oameni mari!

Zeci de copii și tineri din Bistrița-Năsăud au petrecut la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud în cadrul taberei „Credință – Unitate – Diversitate”. Au participat la diverse ateliere de creație și de prevenire a situațiilor de urgență.

Seria taberelor de vară pe care Asociația Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița-Năsăud le organizează anual, din 2015, s-a încheiat miercuri. Evenimentul „Credință – Unitate – Diversitate” a atras 100 de copii din județ. Ei s-au alăturat organizatorilor și s-au bucurat de beneficiile moralei creștine, îmbinate cu jocurile copilăriei.

De asemenea, copiii au participat la diverse ateliere de prevenție. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne i-au familiarizat cu bunele practici privind circulația rutieră în contextul apropierii noului an școlar. De asemenea, le-au fost dezvăluite aspecte ale meseriilor de polițist, jandarm și pompier.

Sportivele CS Gloria 2018 le-au arătat copiilor cum să adopte un stil de viață activ.

Buna dispoziție a fost completată de reprezentația de dans al tinerilor de la Cheers All Stars. Muzica a fost asigurată de talentații interpreți de folk de la Yolo Studio Bistrița.

A fost o zi specială pentru Biserică și comunitatea bistrițeană. Avem o echipă minunată: coordonatori, profesori, tineri și copii de nota zece! Am învățat unii de la alții să bricolăm, să fim creativi, să lucrăm în echipă, să ne exprimăm sentimentele să căutăm răspunsuri și să ne bucurăm de orice lucru mic. (…)

Felicitări, oameni faini, pentru muncă și osteneală, totul spre slava lui Dumnezeu și în folosul comunității. Vă îmbrățișăm cu dragoste și recunoștință!”, a transmis prof. Tudor Mudure, la finalul evenimentului.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a transmis felicitări tuturor participanților și a subliniat scopul evenimentului.

Felicitări Asociației Tinerilor Creștini Ortodocși Bistrița, Năsăud, Beclean, Preotului Tudor Mudure, coordonatorul acestei tabere etalon, tuturor voluntarilor și celor ce s-au implicat în organizarea evenimentului minunat. Eu, ca de fiecare dată, voi fi alături de voi, când este vorba de astfel de inițiative care au scopul să aducă oamenii împreună și să crească pe principii bune noua generație. Cei mici au nevoie de ghidaj sănătos, ca să ajungă oameni mari, iar prin această tabără ați mai pus o cărămidă solidă la drumul lor în viață”, a transmis președintele Emil Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...