4.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

ESTETDERM aduce la Bistrița, în fiecare vineri, faimosul VelaShape III! Remodelează talia și șterge celulita rapid și fără durere

Este ultima inovație în materie de remodelare corporală și, începând din această vineri și în fiecare din cele ce vor urma, va fi diponibil la Bistrița, la Estetderm. Ceea ce face deosebit acest aparat față de restul sunt rezultatele uimitoare obținute într-un număr redus de ședințe, datorită tehnologiei de ultimă generație. 

Ce femeie nu visează la un corp frumos, o siluetă perfectă și o piele netedă, fără aspect de coajă de portocală?! Toate visează la așa ceva, dar puține știu cum să facă o astfel de transformare, în timp scurt. Unul dintre secrete este VelaShape 3, faimosul aparat de remodelare corporală, care va ajunge la Bistrița, în fiecare vineri, la Estetderm Medical. Clinica de pe str. Grănicerilor (vizavi de Unitatea Militară, în spatele Sensiblu) reunește câțiva medici dermatologi care evaluează zilnic celor care trec pragul starea de sănătate a pielii, dar sunt interesați și de aspectul estetic al acesteia. Tocmai de aceea au adus la Bistrița aparatură medicală de ultimă generație, care îi ajută în tratamentele de înfrumusețare a pielii. Dacă HydraFacial le-a cucerit pe paciente cu rezultatele uimitoare în tratamentele faciale, a venit momentul ca bistrițencele să audă de performanțele VelaShape 3, ultimul răcnet în materie de aparate pentru remodelare corporală și diminuare celulită.

Experiența vastă a Syneron și studiile clinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape. Cu peste 10 ani de experiență în domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice și peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporală, non-invaziv din lume.

VelaShape 3 este soluția ideală non-chirurgicală de tratare a zonelor cu probleme, oferind un tratament unic, fără timp de recuperare, confortabil, terapeutic, cu protocoale clinice avansate și rezultate vizibile imediat. Aparatul este certificat CE pentru remodelare corporală și aprobat de FDA pentru reducerea circumferențială în zona abdomenului și coapselor.

Mai mult, cele patru tehnologii îmbinate, radiofrecvență, infraroșu, vacuum pulsat și rolele mecanice, dau rezultate mult mai rapide decât în alte tratamente de remodelare corporală. Velashape are rezultate excepționale în remodelarea corporală, tratamentul celulitei, aduce reducere circumferențială, tonus și elasticitate.

Având la bază redutabila tehnologie elos (radiofrecvență bipolară și infraroșu), VelaShape III determină încălzirea celulelor de grăsime (adipocite), a septurilor fibroase care fac legătura între acestea, precum și a fibrelor de colagen. Designul noilor aplicatoare permit o penetrabilitate mai mare a căldurii, ceea ce determină îmbunătățirea circulației sangvine și a drenajului limfatic, stimulând activitatea fibroblastelor.

Tratamentul VelaShape III reduce laxitatea pielii, fără intervenție chirurgicală, tonifică intens, elimină celulita și îmbunătățește textura pielii, lăsând zona tratată mult mai fermă și întinsă, eliminând aspectul de piele lăsată sau coajă de portocală.

Preț/ședință/zonă (anterior, posterior sau lateral).…100 Euro

Abdomen integral………………………………………………………(500 Euro) – include 5 ședințe + 1 gratis

Coapse, o zonă, integral………………………………………………(500 Euro) – include 5 ședințe + 1 gratis

Mai multe despre serviciile oferite de ESTETDERM – Dermatologie și estetică medicală și echipa clinicii găsiți pe noul site www.estetderm.ro

Consultațiile și tratamentele se fac în Bistrița, pe str. Grănicerilor nr. 3 (13-16), de luni până vineri între orele 12:00-19:00, iar programările se pot face telefonic la 0263-211.201 sau la 0725-807.807.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...