5.9 C
Bistrița
vineri, martie 31, 2023

Ești pretențios și cauți mobilier pe gustul tău? Romana Deco Mobili aduce mobilier exclusivist la Bistrița

Fotolii impunătoare, canapele comode realizate din materiale de super calitate și orice alte piese de mobilier pe care le-ai văzut într-o revistă și nu le găsești în magazinele obișnuite, le poți comanda acum la Romana Deco Mobili – showroom-ul de pe strada C.R. Vivu, nr. 1 din Bistrița. În plus, poți beneficia și de sfatul unui profesionist în design interior, astfel încât să ai siguranța că ceea ce îți dorești este exact ceea ce se potrivește stilului și gustului tău.

Dacă îți dorești mobilă elegantă, minimalistă, cu personalitate sau canapele confortabile și totodată în trend, trebuie să le faci o vizită celor de la Romana Deco Mobili, la showroom-ul de pe Constantin Roman Vivu.

Pe lângă mobilier pentru casă, grădină și chiar birou, aici găsiți și decorațiuni unicate sau chiar lenjerii de pat. La acestea se adaugă și electrocasnice cu stil, precum cele din brandul Italian de top SMEG, nelipsite din filmele de la Hollywood și din casele vedetelor.

Unul dintre produsele de top pe care le puteți comanda în Bistrița doar la Romana Deco Mobili este parchetul MAFI, produs exclusiv în Austria, de o firmă cu o experiență de peste 100 de ani în prelucrarea lemnului. Parchetul poate fi din esențe de stejar, frasin, nuc, fag, larice, brad Douglas sau Swisstone pine. Acesta se poate utiliza inclusive în băi și se pretează și încălzirii prin pardoseală.

Printre avantajele acestui parchet se numără o rezistență suplimentară la alunecare, care reglează umiditatea și calitatea aerului în încăpere. Studiile făcute de Institutul de Astm Australia indică faptul că acesta poate ameliora până la vindecare alergiile sau astmul.

Dacă aveți dubii cu privire la a miza sau nu pe tapet, trebuie să aruncați un ochi pe oferta Romana Deco Mobili. Găsiți tapeturi din colecții unice ale unor branduri de renume din domeniu. Acestea rezistă în timp și pot schimba visual orice încăpere. Este și ușor de întreținut, putând fi curățat doar cu o perie.

Profesioniștii de la Romana Deco Mobili îți stau la dispoziție

Cei de la Romana Deco Mobili îți fac proiectul pentru mobilierul pe care îl visezi. Fiecare propunere de design este personalizată și adaptată spațiului tău, dar și stilului tău, într-un proiect unic. Designerii îți stau la dispoziție cu propuneri și sfaturi.

„Îți prezentăm propunerile noastre și îți oferim toată expertiza noastră. Identificăm paleta de culori și oferim cele mai bune soluții tehnice pentru a pune în valoare spatial dorit. La final te ajutăm inclusive cu producția ei la cea mai bună calitate”,  promit cei de la Romana Deco Mobili.

Sunteți așteptați să le treceți pragul show-room-ului din CR Vivu, vizavi de intrarea în magazinul LIDL de lângă parcul mare, de Luni până Vineri între orele 10:00 – 18:00 și Sâmbăta între 10.00 și 13:00. Veți găsi aici zeci de idei și soluții ingenioase de amenajare inteligentă și durabilă a proiectului vostru, dar și furnizorii, materialele și consilierii pregătiți să vă ajută cu cel mai bun sfat în derularea proiectului vostru.

Mai multe imagini și informații despre produsele și serviciile lor găsiți pe pagina de Facebook Romana Deco Mobili, iar cu un Like dat paginii lor vă asigurați că rămâneți la curent cu toate noutățile și nu veți rata nicio ofertă sau un nou proiect făcut să impresioneze pe oricine, oricât de pretențios ar fi.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...