28.8 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

Eveniment spectacol pe Stadionul Jean Pădureanu: Prezentarea Echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018, urmată de meciul amical dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor

Luni, 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul Jean Pădureanu din Bistrița, va avea loc un eveniment sportiv de excepție: prezentarea Echipei de fotbal Gloria Bistrița 2018, urmată de meciul amical dintre Old Boys Gloria Bistrița și Echipa Legendelor.

Ne dorim să fie alături de noi toate instituțiile care își permit, oamenii de bine, vrem să aducem publicul din nou pe stadion”, a declarat directorul Clubului Sportiv Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, Eugen Cosma, după înființarea secției de fotbal în cadrul clubului patronat de Consiliul Județean.

Pe lângă prezentarea echipei, la data de 16 august vom organiza un eveniment care nu a mai fost la Bistrița până acum. Încercăm să aducem la Bistrița Echipa Legendelor, care va avea un meci împotriva Old Boys Gloria Bistrița, eveniment realizat cu sprijinul domnului Ionuț Simionca – un mare susținător al nostru. Îmi doresc foarte mult ca bistrițenii să vină alături de echipă. Îmi doresc ca, prin jocurile noastre, să îi mulțumim și să îi aducem în număr cât mai mare la stadion. Pe lângă echipa de fotbal de seniori, ne dorim să recrutăm și tinere talente din județ pentru ca spectatorii să fie mulțumiți că avem cât mai mulți bistrițeni în echipa noastră”, susține Paul Șomodean, noul team manager al echipei de fotbal Gloria Bistrița.

Cu mult drag, vă aștept luni, 16 august, începând cu ora 18.00, pe Stadionul Jean Pădureanu, la un eveniment sportiv de excepție. Vom avea plăcerea să îi vedem în acțiune pe mai mulți jucători care au făcut cinste fotbalului bistrițean și celui național. Mulțumesc sponsorilor și partenerilor media pentru sprijinul acordat unui eveniment pe care bistrițenii îl merită și îl așteaptă de mult timp”, a scris pe Facebook Ionuț Simionca.

La Echipa Legendelor, vor evolua la Bistrița: Costel Câmpeanu, Florin Prunea, Miodrag Belodedici, Dorinel Munteanu, Romulus Buia, Adrian Neaga, Lucian Goian, Gabriel Cânu, Sebi Moga, Răzvan Pădurețu, Sorin Frunză, Iulian Mihăilă, Daniel Vlădescu, Adrian Brăcăcel și Radu Funeriu.

Jucătorii de la Old Boys Bistrița pe care îi vom revedea luni pe teren sunt: Albuț Călin, Nalați Aurel, Zegrean Dorel, Săsărman Valer, Dancuș Emil, Miszti Ioan, Cervenschi Paul, Moga Sebastian, Matei Dănuț, Maier Ovidiu, Lazăr Ilie, Costin Sergiu, Chibulcutean Alin, Mândrean Sergiu, Florea Adrian, Șomodean Paul, Ivan Toma, Sânmărtean Lucian, Balint Gabi, Tanca Marius, Doru Nicolae și Voica Eugen.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Ferestre și uși la preț de producător, exclusiv pentru bistrițeni, de la TeraGlass

TeraGlass, producător de ferestre și uși din PVC și aluminiu cu experiență de peste 15 ani...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...