21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Comisia Națională de Off-Road NU a știut de evenimentul de la Spermezeu! Primarul, amendat

Un concurs de off-road a avut loc duminică, la Spermezeu. Acesta a fost organizat însă fără a respecta măsurile impuse de pandemie, iar primarul Sorin Hognogi a fost amendat. Mai mult, Organizația Națională de Off Road transmite că NU a știut de acest eveniment.

Motoarele au fost turate la maxim, duminică, pe o pășune din Spermezeu. La linia de start s-au prezentat 60 de concurenți, pentru cele patru probe. Spectatorii au fost cu sutele.

Evenimentul NU a fost însă organizat cu respectarea măsurilor impuse de pandemie. Primarul Sorin Hognogi declara pentru Bistrițeanul.ro că nu i s-a impus nimic, așa că NU a solicitat nici el nimic.

Totuși, Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud a făcut un control, care s-a lăsat cu o amendă.

S-a aplicat o amendă în valoare de 1.000 de lei primarului comunei Spermezeu. El a fost organizatorul evenimentului, așa că el a fost sancționat. Nu a respectat măsurile impuse de pandemie, nu a cerut dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală a celor prezenți. Totodată nu a făcut delimitări clare, etc. Și-a recunoscut vina, și, incidența fiind zero, putea organiza, dar cu respectarea măsurilor” – a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

Comisia Națională de Off-Road a trimis în această după-amiază redacției un comunicat prin care a anunțat că NU a știut de eveniment. Totodată, aceasta subliniază că DEZAPROBĂ organizarea de astfel de competiții, fără respectarea măsurilor „prin care să se asigure toate măsurile de siguranță și respectarea regulilor ce se impun pentru un asemenea eveniment”

 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Astia parca sunt nebuni cu regulile astea. Cum draqu sa ceri dovada de vaccinare la oameni si sa delimitezi acces ca sa controlezi oamenii care is pe coclauri? Trebuia sa le ceara si masca?! Sincer apreciez organizarea unui eveniment mai mult asa decat sa ii aud pe astia turand motoarele prin padure si arand cu gipanele lor.

  2. Curând se împlinesc 2 ani de când a apărut aceasta așa zisa “pandemie” ( in realitate interese politice) , sa vorbit zi și noapte atât la radio cant și la TV , atât pe internet cât și in alte părți . Fiecare cetățean știe destul de bine ce are de făcut dacă se simte in pericol , și dacă nu au stat la distanță care se impune și nu am purtat măști pe caniculele astea ( cu siguranța venea ambulantă după foarte mulți) , asta înseamnă ca ei nu se simt in pericol si nu simt ca ar fi in primejdie (nici nu au de ce). De ce sa răspundă cineva pentru cetățenii care știau foarte bine ce linse impune. Și pana la urma e democrație. Eu declar pe propria răspundere ca sunt conștient de tot si îmi asum toată responsabilitate. Ce poate să-mi facă poliția ??

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...