-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!

Veștile bune continuă să vină de la Spitalul Județean. După o conducere nouă, aparate moderne, personal nou și profesionist, vin și reușitele.

În luna noiembrie a anului trecut, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud, avea loc o reconstrucție de craniu și o extirpare a colonului, cu incizii minuscule.

Azi, în una din sălile de operații, a avut loc o nouă premieră medicală pentru județul nostru. Un om poate să-și folosească piciorul, poate umbla din nou.

Investițiile în sănătate realizate de Guvernul României prin Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au făcut posibilă o nouă premieră medicală pentru județul nostru. Echipa operatorie a secției de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, condusă de dr. Bogdan Bumbu, a realizat prima reconstrucție artroscopică a ligamentului încrucișat anterior”, a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Felicitările nu au ezitat să apară, atât la adresa personalului cât și a managerului spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: