17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!

Veștile bune continuă să vină de la Spitalul Județean. După o conducere nouă, aparate moderne, personal nou și profesionist, vin și reușitele.

În luna noiembrie a anului trecut, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud, avea loc o reconstrucție de craniu și o extirpare a colonului, cu incizii minuscule.

Azi, în una din sălile de operații, a avut loc o nouă premieră medicală pentru județul nostru. Un om poate să-și folosească piciorul, poate umbla din nou.

Investițiile în sănătate realizate de Guvernul României prin Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au făcut posibilă o nouă premieră medicală pentru județul nostru. Echipa operatorie a secției de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, condusă de dr. Bogdan Bumbu, a realizat prima reconstrucție artroscopică a ligamentului încrucișat anterior”, a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Felicitările nu au ezitat să apară, atât la adresa personalului cât și a managerului spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.