13 C
Bistrița
duminică, octombrie 2, 2022

Există miracole: Încă o premieră medicală la Spitalul Județean!

Veștile bune continuă să vină de la Spitalul Județean. După o conducere nouă, aparate moderne, personal nou și profesionist, vin și reușitele.

În luna noiembrie a anului trecut, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița Năsăud, avea loc o reconstrucție de craniu și o extirpare a colonului, cu incizii minuscule.

Azi, în una din sălile de operații, a avut loc o nouă premieră medicală pentru județul nostru. Un om poate să-și folosească piciorul, poate umbla din nou.

Investițiile în sănătate realizate de Guvernul României prin Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au făcut posibilă o nouă premieră medicală pentru județul nostru. Echipa operatorie a secției de Ortopedie-Traumatologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, condusă de dr. Bogdan Bumbu, a realizat prima reconstrucție artroscopică a ligamentului încrucișat anterior”, a scris managerul Gabriel Lazany pe pagina sa de Facebook.

Felicitările nu au ezitat să apară, atât la adresa personalului cât și a managerului spitalului.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.