18.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

Feldru: O femeie a ajuns la spital cu arsuri serioase, după ce i-a explodat o butelie în față

O femeie din Feldru a fost dusă de urgență la spital în urmă cu puțin timp după ce o butelie i-a explodat în față. Femeia are mai multe arsuri pe corp.

Autoritățile au găsit femeia cu arsuri de gradul I și II la nivelul feței și mâinilor după ce butelia de gaz a explodat.

Din fericire, după explozie nu a urmat un incendiu, însă au fost create pagube materiale. Femeia a fost găsită conștientă și este transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale.

La locul incidentului a intervenit un echipaj medical de prim ajutor SMURD. Va fi stabilită cauza exploziei de către autorități.

“Un echipaj de prim ajutor SMURD acordă îngrijiri medicale unei femei care a suferit arsuri de gradul I și Il la nivelul membrelor superioare și a feței în urma unei explozii la o butelie de gaz neurmată de incendiu, în localitatea Feldru. Femeia este conștientă, cooperantă și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare”, a comunicat Insoectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

 

foto: isubh.ro

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: