6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

EXTRA: Ateliere de creație, pentru copiii și elevii din oraș!

În aceste vremuri fără precedent, când educația formală și cea nonformală s-au mutat în mediul online, voluntarii Asociației Tineri pentru Comunitate Bistrița vin în sprijinul elevilor, profesorilor și a părinților. 

Voluntarii de la Tineri pentru Comunitate au pus în practică un proiect special. Este vorba despre „Educație pentru toți copiii în mediul online”.

În perioada aprilie-iunie 2020, liceeni, studenți și profesori voluntari vor oferi sprijin la teme. Prin intermediul platformelor online sau prin telefon, voluntarii vor organiza săptămânal diferite ateliere.

Oferta este destul de variată: elevii din Bistrița au la dispoziție ateliere de engleză, creație sau stil de viață sănătos. Se oferă și consiliere psihopedagogică.

Toate aceste ateliere vor fi postate pe site-ul asociației și pe pagina de Facebook.

Vom oferi infomații corecte și verificate despre virusul COVID-19, explicate pe înțelesul copiilor și al tinerilor. Considerăm că este important ca educația să continue de acasă. Să se desfășoare într-un mod cât mai eficient, creativ și plăcut”, transmit cei de la Tineri pentru Comunitate.

Așadar, nu ezitați să le solicitați sprijinul. Voluntarii bistrițeni sunt dispuși să se adapteze la condițiile și la resursele voastre. Îi puteți contacta telefonic sau printr-un mesaj pe pagina de Facebook: 

Proiectul este finanțat prin programul StartONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow.

*****

„Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/ de inițiativă.”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...