17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

VIDEO : Ninge în luna mai! Și nu cu flori de cireș …

Vântul a suflat cu putere, în diferite zone, în ultimele zile. Aceasta a dus la temperaturi scăzute, iar în zonele înalte… a nins. Nu cu flori de cireș, cum se obișnuiște în mai. Ci cu fulgi de zăpadă adevărați:

Luna mai… luna în care ninge cu flori de cireș!

Dar nu în zona de munte!

Vântul care a suflat cu putere în ultimele zile a dus la scăderi drastice ale temperaturilor. În zona de munte, acest lucru a favorizat… ninsoarea.

Aceasta a căzut nu doar în zona Tihuței (imaginile video), ci și în Ilva Mare (imaginea reprezentativă- Facebook – Roman Dan).

[arve url=”https://youtu.be/JTXteh8-gLg” /]

Județul nostru se află sub cod galben de vânt până mâine seară, la ora 20:00. Viteza vântului poate depăși chiar și 75 km/h. Fenomene vizate: intensificări ale vântului, ploi moderate cantitativ și precipitații mixte la munte.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!