1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

EXTRA: Star Party POV 21, mâine, la Năsăud!

Va fi din nou Star Party POV 21 la Năsăud, pe stadionul orășenesc! Cu telescoape astronomice, jocuri de lumini, brățări colorate fluorescente, baloane, lampioane, desene pe față pentru copii, tombolă cu premii și câteva surprize musicale!

Ziua Internațională a Copilului înseamnă, la Năsăud, un nou Star Party organizat de voluntarii POV 21. Evenimentul a ajuns la ediția a doua, iar dacă vremea va fi frumoasă, se anunță o petrecere de pomină: „Vă invităm, cu mic, cu mare, vineri 31 mai, de la ora 19, pentru o seară cu planete văzute prin telescoape astronomice, cu poezie, muzică live, trupe de dans, jocuri de lumini și brățări colorate fluorescente, baloane colorate, lansare de lampioane, desene pe față pentru copii, tombolă cu premii, dar și un afterparty în aer liber”, au transmis voluntarii POV 21.

Au fost invitate și majoretele Cheers All Stars (coregraf Roxana Lăpuște) și Break the Beat, iar printer cei care vor anima muzical atmosfera se numără trupele MadHouse; D.E.K.A, The Serpents, Alin Fodorca, Mihai Turda sau Maria Matean.

De picturile pe față se vor ocupa Andreea Filip, Adriana Cute și Florina Pavelea, iar organizatorii vor oferi celor care participă ceai fierbinte sau vin fiert, dulciuri și răcoritoare pentru cei mici din partea firmei SC Blacteea SRL.

Nu uitați să vă aduceți pături pentru a vă instala pe gazonul stadionului și haine suplimentare pentru seara târzie. Intrarea este liberă, dar participanții sunt rugați să doneze la intrare o jucărioară pentru copiii instituționalizați din localitate”, au mai precizat organizatorii.

Dacă vremea nu este favorabilă, spectacolul se va desfășura în interiorul Casei de Cultură din Năsăud.

Star Party este pus la punct de Echipa POV21 Năsăud, cu sprijinul unor parteneri de nădejde precum SepiaPrint, Rotary Năsăud și Primaria Năsăud.

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...