24.3 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

EXTRA: Star Party POV 21, mâine, la Năsăud!

Va fi din nou Star Party POV 21 la Năsăud, pe stadionul orășenesc! Cu telescoape astronomice, jocuri de lumini, brățări colorate fluorescente, baloane, lampioane, desene pe față pentru copii, tombolă cu premii și câteva surprize musicale!

Ziua Internațională a Copilului înseamnă, la Năsăud, un nou Star Party organizat de voluntarii POV 21. Evenimentul a ajuns la ediția a doua, iar dacă vremea va fi frumoasă, se anunță o petrecere de pomină: „Vă invităm, cu mic, cu mare, vineri 31 mai, de la ora 19, pentru o seară cu planete văzute prin telescoape astronomice, cu poezie, muzică live, trupe de dans, jocuri de lumini și brățări colorate fluorescente, baloane colorate, lansare de lampioane, desene pe față pentru copii, tombolă cu premii, dar și un afterparty în aer liber”, au transmis voluntarii POV 21.

Au fost invitate și majoretele Cheers All Stars (coregraf Roxana Lăpuște) și Break the Beat, iar printer cei care vor anima muzical atmosfera se numără trupele MadHouse; D.E.K.A, The Serpents, Alin Fodorca, Mihai Turda sau Maria Matean.

De picturile pe față se vor ocupa Andreea Filip, Adriana Cute și Florina Pavelea, iar organizatorii vor oferi celor care participă ceai fierbinte sau vin fiert, dulciuri și răcoritoare pentru cei mici din partea firmei SC Blacteea SRL.

Nu uitați să vă aduceți pături pentru a vă instala pe gazonul stadionului și haine suplimentare pentru seara târzie. Intrarea este liberă, dar participanții sunt rugați să doneze la intrare o jucărioară pentru copiii instituționalizați din localitate”, au mai precizat organizatorii.

Dacă vremea nu este favorabilă, spectacolul se va desfășura în interiorul Casei de Cultură din Năsăud.

Star Party este pus la punct de Echipa POV21 Năsăud, cu sprijinul unor parteneri de nădejde precum SepiaPrint, Rotary Năsăud și Primaria Năsăud.

Foto deschidere @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...